ΑΟ Κορυδαλλός Ι Καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές

ΑΟ Κορυδαλλός Ι Καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές
από Παμε Μπάλα
στις 22/04/2024

 

 

Δελτίο τύπου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας μας αποφάσισε τη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης με σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο 20 Απριλίου του 2024 στο γήπεδο των Σιταποθηκών για τη 1η Αγωνιστική των Playoff της Β’Κατηγορίας (1ος Όμιλος)

  Κύρια αφορμή της ανακοίνωσης αυτής αποτελεί η προσωπική επίθεση της αντίπαλης ομάδας προς τον προπονητή μας κ.Βολακάκη Γεώργιο, σε μορφή λεκτική, σωματική και απειλής μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο κ.Βολακάκης είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA B και είναι μέλος της Οικογένειας του Κορυδαλλού από το 2013. Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του πορείας στην Ομάδα μας, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Τα δύο(2) τελευταία χρόνια, ο κ.Βολακάκης καθοδηγεί το Αντρικό Τμήμα και έχει την πλήρη εμπιστοσύνη και το Σεβασμό του Συλλόγου μας!
  Όσον αφορά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος, προφανώς ξεχάστηκε να αναφερθεί ότι υπήρξε ταυτόχρονη αποβολή και των δύο(2) προπονητών για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Συνακόλουθα, μας φαίνεται πραγματικά περίεργο πως γίνεται μια ομάδα η οποία προηγείται με Score 2-0 να προκαλέσει οποιαδήποτε μορφή σύρραξης κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όπως ανάφερε η αντίπαλη ομάδα για τα γεγονότα του Σαββάτου. Αυτό είναι και ένα ερώτημα το οποίο θέτουμε και εμείς με τη σειρά μας πίσω στα αρμόδια μέσα.
  Τονίζουμε ότι ποτέ δεν έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την παρέμβαση αστυνομικής βοήθειας προκειμένου να προστατεύσουμε τη σωματική ακεραιότητα του προπονητή και των αθλητών μας, όπως τελικά συνέβη στο τέλος του αγώνα. 
  Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η αποστολή της Ομάδας μας παρέμεινε εντός αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη της κανονικής διαρκείας του αγώνα για περισσότερο από μισή ώρα, μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.
  Θεωρούμε αδιανόητο μια ομάδα η οποία ισχυρίζεται πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας να πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους δυσάρεστα γεγονότα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
  Επαναλαμβάνουμε πως η Ομάδα μας δε συνηθίζει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους ανακοινώσεις, ωστόσο όταν διακυβεύεται η υπόληψη και αμφισβητείται το ήθος του προπονητή μας, δε μπορούμε να αδιαφορήσουμε και να μην καταδικάσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
  Ως Αθλητικός Όμιλος Κορυδαλλός παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας και στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των τμημάτων της Ακαδημίας μας. 
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά που παρευρέθηκαν με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια της Ομάδας μας και λυπούμαστε που έγιναν μάρτυρες τέτοιων ανήθικων πράξεων!
  Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στην αντίπαλη ομάδα και Καλή Συνέχεια σε ό,τι ακολουθεί