Κύπελλο Πειραιά Ι Ένα τρόπαιο με δύο μνηστήρες!

Κύπελλο Πειραιά Ι Ένα τρόπαιο με δύο μνηστήρες!

Μαγνητίζει η σημερινή μάχη για την κατάκτηση του 52ου τροπαίου της ΕΠΣ Πειραιά

από Παμε Μπάλα
στις 08/05/2024

 

Μπορεί τα επαγγελματικά πρωταθλήματα να φουντώνουν αυτήν την περίοδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όμως και στα δικά μας τα ερασιτεχνικά έχουμε αγώνες που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και φυσικά ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη μεταξύ των διαγωνιζόμενων ομάδων!

Σήμερα το απόγευμα στο Κερατσίνι (δυστυχώς και όχι στο Καραισκάκης) στις 17.30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα στα πλαίσια του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά, ανάμεσα στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς και τον ΑΟ Καραβά.

Μια κόντρα που την έχουμε ξαναδεί και πάλι την Άνοιξη του 2018  με τον πρωτάρη Καραβά να στέφεται κυπελλούχος και να πανηγυρίζει ένα μοναδικό γεγονός , αν και πρωτάρης και σε τελικό της ΕΠΣ Πειραιά!

Η σημερινή "μονομαχία" ίσως να αποτελεί μια πρόκληση ξεχωριστή για την Εθνικό ο οποίος θα θέλει να πάρει την ρεβάνς εκείνου του χαμένου τροπαίου!

Το σίγουρο είναι πως οι δύο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες από κάθε  άποψη και οι φίλοι των δύο ομάδων περιμένουν να δουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα αποτελέσει διαφήμιση για τον Πειραιά.

Οργανωτικά είναι σίγουρο επίσης πως ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έχει κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα με ασφάλεια και αντάξιο της ιστορίας της.

Από εμάς ευχές ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενο πάντα από τον σεβασμό των αντίπαλων φιλάθλων στις κερκίδες του Π .Σαλπέας.