×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Στα γκολπόστ του Εδεσσαϊκού ο Τόλης Αποστόλου!

Στα γκολπόστ του Εδεσσαϊκού ο Τόλης Αποστόλου!

Τα γάντια στον Τόλη Αποστόλου δίνει και πάλι ο Εδεσσαϊκός, μετά το 2013 (φωτ) όταν και αποχώρησε για την Ελπίδα Έδεσσας.

από
στις 03/08/2016

Ο 33χρονος (26/01/1983) πορτιέρο αγωνίστηκε πέρσι στον πρωταθλητή Αλμωπό Αριδαίας, με τον οποίο κατέγραψε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να κερδίσει στον τέλος την άνοδο στη Γ Εθνική.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηρακλή Άσπρου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας, Εορδαϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθο, Ελλάς Βέλου, Δόξα Γρατινής και Κοζάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» :

«Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή – συμφωνία με τον Τόλη Αποστόλου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανήκει από σήμερα στην ομάδα των Καταρρακτών. Ο Αποστόλου θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς εκτός από το να υπερασπίζεται την εστία μας,θα έχει και ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων. Πρόκειται σίγουρα για μια σπουδαία μεταγραφή για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Τόλης γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1983.Από πολύ μικρός ξεκίνησε στην Ακαδημία του Εδεσσαικού όπου και έμεινε εως τα 18 χρόνια. Ακολούθησε μια πολυετής παρουσία σε ομάδες που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγόριες όπως ο Ναυπακτιακός(Δ),η Κοζάνη(Γ),η Κόρινθος(Γ),η Ζάκυνθος(Β),η Αναγέννηση Καρδίτσας(Β),ο Εορδαικός(Γ),ο Αετός Σκύδρας(Γ) και η Αναγέννηση Γιαννιτσών (Β). Την περίοδο 2012-2013 επιστρέφει για ένα χρόνο στον Εδεσσαικό για να ακολουθήσουν η Ελπίδα “Εδεσσας και ο Ηρακλής “Ασπρου.

Πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό με τα χρώματα του Αλμωπού πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

(πηγή: sportsup)