×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Άξιος πρωταθλητής ο Εδεσσαϊκός, 1-0 την Δόξα Εξαπλατάνου

Άξιος πρωταθλητής ο Εδεσσαϊκός, 1-0 την Δόξα Εξαπλατάνου
από
στις 21/05/2017

Σε ένα παιχνίδι - τελικό, που θα έκρινε ποια από τις δύο ομάδες της Α1 Πέλλας, Εδεσσαϊκός ή Δόξα, θα έπαιρνε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική, οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι καθ' 'ολη την διάρκεια της αναμέτρησης και κέρδισαν δίκαια με 1-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο για τους νικητές - Χρυσός σκόρερ της ανόδου για τον Εδεσσαϊκό ο Τσιρλίδης (20').

Η ομάδα της Έδεσσας έδειξε εξ' αρχής τις προθέσεις της, δημιούργησε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να φτάσει στο γκολ, με τον Τσιρλίδη στο 20', ύστερα από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Κιόρτση και αδράνεια της άμυνας της Δόξας, σκορ που έμεινε ακέραιο μέχρι και την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Εξαπλατάνου ανέβασε ρυθμό στην συνέχεια και ισορρόπησε κάπως το ματς.

Στην επανάληψη, ο Εδεσσαϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, απέναντι στην ομάδα του Εξαπλατάνου που έδειχνε να θέλει, αλλά να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει, προκειμένου να πετύχει κάποιο τέρμα που θα την έφερνε κοντά σε θετικό αποτέλεσμα. Ενδεικτικό του παραπάνω είναι ότι η μοναδική κλασική ευκαιρία του δευτέρου 45λεπτου άνηκε κι αυτήν στον Εδεσσαϊκό, όταν στο 80' ο Τσιρλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Δημητριάδη. Τελικό σκορ 1-0, με τους "πράσινους" να κατακτούν δίκαια την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας και, αυτόματα, τον προβιβασμό τους στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Οι αρχικές 11αδες των δύο ομάδων:

Εδεσσαϊκός: Βόλτσης, Παπουλίδης, Κιόρτσης, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Σαββίδης, Κάρτζιος, Κουμπούς, Λαφαζανίδης, Τσιρλίδης, Ρέτζια
Δόξα Εξαπλατάνου: Δημητριάδης, Κοντακτσής, Κουντουράς, Θωμάς, Τσόρμπας, Ευ.Ουζούνης, Τσόρμπας Β., Βακιάνης, Τσόλκας, Μποζίνης, Ντόγκαρης