×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Τέλος καλό όλα καλά για Κασσάνδρα... μαύρη σελίδα για Λάκκωμα

Τέλος καλό όλα καλά για Κασσάνδρα... μαύρη σελίδα για Λάκκωμα

Έσωσε τη χρονιά ο Άρης, το κερασάκι στη τούρτα στη κακή χρονιά το Λάκκωμα

από
στις 23/04/2016

Ο Άρης Κασσανδρείας υποδέχθηκε τον Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο της Καλλιθέας για το μπαράζ παραμονής στην Α' κατηγορία Χαλκιδικής. 

Οι δυο ομάδες... δεν ήταν άγνωστες, καθώς πριν λίγες μέρες μονομάχησαν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικης διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Άρη να επικρατεί και σε εκείνο το παιχνίδι με το ίδιο σκορ.

Στο σημερινό παιχνίδι, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η ομάδα του κ.Φουλατσικλή αποδείχθηκε πιο συγκεντρωμένη και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη που την κρατά στην πρώτη κατηγορία Χαλκιδικής. Το σκορ άνοιξε ο Νικολαϊδης για την Κασσάνδρα στο 70' για να ισοφαρίσει άμεσα το Λάκκωμα με τον Ασανασβίλι στο 75'. Πριν όμως το ματς οδηγηθεί στην παράταση, ο Σμυρλής του Άρη έκανε το 2-1 στο 88'. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πρώτη κατηγορία του νομού.

Από την άλλη, ο Διγενής μετρά μια ''μαύρη σελίδα'' στην ιστορία του διότι είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε εξαιρετικές παρουσίες στην Γ' εθνική και παλιότερα στην Δ'. Τα πολλά προβλήματα που εμφανίστηκαν στις τάξεις της ομάδας, κυρίως τον τελευταίο χρόνο, ήταν ικανά για να ρίξουν την ομάδα στην Β' κατηγορία.