×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Επιστροφή στη... δράση για Παλαιοχώρι με νίκη

Επιστροφή στη... δράση για Παλαιοχώρι με νίκη

Μετά από σχεδόν ένα... μήνα επέστρεψε στη δράση ο Άρης Παλαιοχωρίου

από
στις 08/02/2017

Εκτός τις αναβολές... προγράμματος εξαιτίας των κακών καιρικών φαινομένων ο Άρης είχε κι άλλες αναβολές καθώς τα χιόνια δεν έλεγαν... να λιώσουν.

Τελικά, σήμερα έγινε το ένα από τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν ανάμεσα στον Άρη και την Καλλακράτεια. Ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Άρης είχε μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας ενώ η Καλλικράτεια έχει σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό. Στο τέλος, ο Άρης ήταν αυτός που πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Ραμιώτη στο 83' έπειτα από σέντρα του Κωτάκη. Επίσης, ένα γκολ ίσως να δικαιούταν και η Καλλικράτεια που δημιούργησε ευκαιρίες από αντιπιθέσεις. 

Οι τρεις βαθμοί έδωσαν την πρώτη... ανάσα στο Παλαιοχώρι που θέλει σιγά σιγά να μαζεύει τους βαθμούς από τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν και θα γίνουν κατά σειρά ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.

Οι 11αδες: 

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ(Υφαντίδης): Χατζημηνάς, Καμπούρης, Κομπάλια, Πόπτσης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σαμπιασβίλι, Κουκουλέκης, Ραμιώτης, Προβατίδης, Κωτάκης.
 
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ(Κάκογλου): Μπέλλος, Βαγιαννής, Ζαμπούρης, Κατσόγλου Ν, Κατσόγλου Δ, Κλήμης, Λαφτσόγλου, Μπεμπερίδης, Σιμόνι, Χότσα, Τσίνγκας.