×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Άλλη μια νίκη για το Παλαιοχώρι

Άλλη μια νίκη για το Παλαιοχώρι

Άρης Παλαιοχωρίου - Αστήρ Αγ. Νικολάου 4-0

από
στις 12/02/2017

Ο Άρης πήρε μια ακόμη νίκη στο δύσκολο μήνα που θα διανύσει με συνεχόμενα παιχνίδια καθώς πρέπει να κάνει και τα παχνίδια που αναβλήθηκαν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών - έμειναν άλλα δυο.

Απέναντι στον αξιόμαχο Αστήρ Αγ. Νικολάου που πάλεψε και προσπάθησε να σταθεί στην αναμέτρηση. Ο Κωτάκης άνοιξε το σκορ στο 35' για να κάνει το 2-0 ο Προβατίδης ένα λεπτό πριν τα 45' του πρώτου μέρους. Το 3-0 έκανε ο Ραμιώτης στην επανάληψη για να κλείσει το σκορ ο Προβατίδης με το δεύτερο προσωπικό του και το τέταρτο της ομάδας του. 

Η υπεροχή ήταν με το μέρος του Άρη, ενώ ο Αστήρ προσπαθούσε να πάιξει με αντεπιθέσεις και πέτυχε ένα τέρμα με τον Καραδήμο στο 3-0 που ακυρώθηκε, ίσως λανθασμένα.

Οι 11αδες:

Άρης(Υφαντιδης): Χατζημηνάς, Καμπούρης, Κομπάλια, Αποστόλου, Αποστολάς, Κουκουλέκης, Αν.Στόικος, (70' Γκαγκάνης) Πρόβατιδης, Κωτάκης,(46' Μήτσικας), Ραμιώτης, Σαμπιασβιλι.

Αστήρ Αγ. Νικολάου(Δαλδογιάν νης): Ορφανίδης, Χατζήκος, Ματσιάτσος (85' Τζάνι), Γ.Παπαδόπουλος, Τρικαλιώτης, Τσαναντίρι, Τσιντάρης (80'Τσακνής) ,Ξανθινίδης, Α.Μπουλγκουρίδης, Ασλανισβίλι(70'Τσιαρας), Καραδήμος.