Νίκη...ανάσα και για τα Σήμαντρα

Νίκη...ανάσα και για τα Σήμαντρα

Απόλλων Αρναίας - ΑΟ Σημάντρων 2-3

από Πάμε Μπάλα
στις 02/03/2017

Ένα ματς πραγματικό ντέρμπι παραμονής έγιεν στη Αρναία με τον τοπικό Απόλλωνα και τα Σήμαντρα. 

Τα Σήμαντρα άνοιξαν το σκορ με τον Καραντασιάδη στο 30' που πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 0-1. Οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μισό με τα Σήμαντρα να απειλούν ξανά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με φάουλ του Αρζουμανίδη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Αρναίας. 

Στην επανάληψη η Αρναία μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Αρχικά, ο Μπουλγουρίδης στο 70' έκανε το 1-1 για να φέρουν τούμπα το ματς με τέρμα του Κουτσογιώργη στο 73'. Τα Σήμαντρα δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για την ισοφάριση την οποία πέτυχαν στο 83' με τον Μιστιλίδη για το 2-2. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στο 91', ο Καραντασιάδης επιχείρησε να περάσει και πάλι τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε για να δείξει ο διαιτητής την βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρζουμανίδης που ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2-3.

Το 2χ2 έκαναν τα Σήμαντρα στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, ενώ τα πράγματα για την Αρναία στένεψαν ακόμη περισσότερο και πολύ δύσκολα θα προλάβει την κούρσα των play-out.

Οι 11αδες: 

Απόλλων Αρναίας: Σε λίγο...

ΑΟ Σημάντρων(Γλύκος): Σουνάς, Ζορμπίδης, Φρίκης Β, Μανταράς Αρ, Μανταράς Αθ, Μιστιλίδης, Καρασούλης, Αρζουμανίδης, Μαρίνος Οδ, Καραντασιάδης, Μυλωνάς(77' Χατζηπαύλος). 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 13:37