×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Κρίθηκε στο τέλος...

Κρίθηκε στο τέλος...

Άρης Παλαιοχωρίου - ΜΚ Στρατωνίου 2-1

από
στις 11/03/2017

Το σημερινό ντέρμπι κορυφής στην Χαλκιδικής θα έλεγε κανείς πως κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα καθώς το Παλαιοχώρι έκανε την ανατροπή μέσα σε 3' στο τέλος.

Αρχικά, το Στρατώνι μπήκε πιο δυνατά και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 8' από την άσπρη βούλα. Ο Λεμονής ανατράπηκε από τον Σαμπιασβίλι για να αναλάβει την εκτέλεση ο Ντινιώτης και να πει όχι ο Χατζημηνάς. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και άνοιξαν το σκορ στο 38' έπειτα από σέντρα του Λεμονή. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη και πάλι το Στρατώνι με τον Μελίσση έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 60' να διαπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Απάντησε στις χαμένες ευακιρίες ο Άρης με τον Ραμιώτη να συμμαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη στο 73'.  Δέκα λεπτά αργότερα, στο 83', ο Ραμιώτης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μετάι για να ευστοχήσει ο Κουκουλέκης και να γράψει το 1-1. Ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε την ανατροπή στο 85' με μονοκόματο σουτ του Κωτάκη. 

Επιστροφή στο ματς μέσα σε λίγα λεπτά για το Παλαιοχώρι που πήρε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι συνθέσεις: 

Άρης Παλαιοχωρίου: Χατζημηνάς, Καμπούρης (60' Κομπάλια), Σαμπιασβίλι, Πόπτσης, Αποστόλου, Αποστολάς, Μήτσικας (78' Μαύρος), Κουκουλέκης, Ραμιώτης, Προβατίδης (70' Στόϊκος Αν), Κωτάκης.

Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κιλιγκαρίδης, Τσιντογιάννης, Ντινιώτης, Παλάσκας, Μετάι (83' Παυλάτος), Κοσμίδης (85' Μεμά), Υψηλός, Γουγουτσάς, Μελίσσης.

Σκόρερ: Κουκουλέκης, Κωτάκης για Παλαιοχώρι

            Μετάι για Στρατώνι