×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Πρωταθλητής Α' Χαλκιδικής ο Άρης Παλαιοχωρίου!

Πρωταθλητής Α' Χαλκιδικής ο Άρης Παλαιοχωρίου!

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το πρωτάθλημα της Α' Χαλκιδικής

από
στις 21/05/2017

Το Παλαιοχώρι στέφθηκε πρωταθλητής Α' Χαλκιδικής για τη σεζόν 2016-17 μετά τη νίκη επί του Στρατωνίου με 2-1 στον τελικό του πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι που είχαν το πλεονέκτημα έδρας πήραν την πολύτιμη νίκη που δίνει την κούπα στον Άρη και την άνοδο στην Γ' εθνική παράλληλα. 

Παρουσία αρκετού κόσμου το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό  από τον Ραμιώτη για να διπλασιάσει τα τέρματα του Άρη ο Κωτάκης στο 62'. Το Στρατώνι αντέδρασε και μείωσε στο 76' με τον Παλάσκα αλλα δεν ήταν αρκετό και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην αναμέτρηση. 

Παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες που με τη λήξη του κυριάρχησαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' εθνική αμέσως τη χρονιά που επέστρεψαν στην Α' κατηγορία του νομού. Από την άλλη, άξια συγχαρητηρίων και η ομάδα του Στρατωνίου που έφτασε επάξια στον τελικό και πάλεψε για το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Οι συνθέσεις: 

Άρης Παλαιοχωρίου: Χατζημηνάς, Καμπούρης, Σαμπιασβίλι, Αποστολάς, Πόπτσης, Αποστόλου, Μήτσικας, Κουκουλέκης, Ραμιώτης, Κωτάκης, Προβατίδης

Αλλαγές: Στόικος Αν, Μαύρος, Λουιζίδης

Στρατώνι: Ράπτης, Σκέμπης, Λεμονής, Τσιντογιάννης, Ντινιώτης, Ταϊρης, Υψηλός, Κοσμίδης, Μελίσσης, Γουγουτσάς, Μεμά

Αλλαγές: Παλάσκας, Κιλιγκαρίδης, Μετάι.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 20:47