Οριστικά στην Καλλικράτεια Ρεσούλι-Νταντάμης

Οριστικά στην Καλλικράτεια Ρεσούλι-Νταντάμης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/07/2017

Παραμένει δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι η Καλλικράτεια, που απέκτησε τον Κλέο Ρεσούλι από το Αγγελοχώρι, ενώ έκλεισε τυπικά όπως αναμενόταν ο Νίκος Νταντάμης, μέσος της Επανομής, ξανά με… σφραγίδα Γιώργου Αμανατίδη.

Η ομάδα της Χαλκιδικής συνεχίζει να ενισχύεται μεθοδικά, με στόχο τον πρωταθλητισμό, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους Λεζάι, Νεστορόπουλο και Φαϊτατζόγλου απέκτησαν τον 19χρονο δεξιός χαφ, Κλέο Ρεσούλι, από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που παλιότερα θήτευσε σε Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, ενώ έχει συμφωνήσει οριστικά και δείχνει θέμα ωρών να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΟΝΚ ο Νίκος Νταντάμης.

Ο 32χρονος πολυσύνθετος μέσος έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής (πέρυσι πρωταθλητής, παλιότερα στη Φούτμπολ Λιγκ), Πιερικό, Βύζαντα Μεγάρων, Βατανιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Πολυγύρου και Σβορώνο, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική.

Στην Καλλικράτεια εντείνονται οι προσπάθειες για νέο «μπαμ» στην επίθεση (εντοπίστηκε στόχος με θητεία στη Γ΄ Εθνική), με τους Αργυρίου-Πανιτσίδη να παραμένουν στο στόχαστρο. Από δανεισμό γυρνά ο Χρυσογονίδης (μεσοεπιθετικός), ήδη αποχώρησαν οι Βαγιανής (σταμάτησε), Μπερμπερίδης, Δ. Κατσόγλου, Σιμόνι και όλα ανοιχτά είναι για τον Χότζα.

Τέλος, στο ρόστερ παραμένουν οι Μπέλλος, Τσολακίδης, Χρυσαϊδης, Ποτουρίδης, Ζαμπούρης, Τσεκούρας, Τσίγκας, Ν. Κατσόγλου, Κουτσάι, Πανανός, Κλήμης, Καράγαλης, Μάντζιος και Καραπαύλος.