ΕΠΣ Χαλκιδικής: Άγριο ξυλοδαρμός διαιτητή σε αγώνα τοπικού στην Νικήτη!

ΕΠΣ  Χαλκιδικής: Άγριο ξυλοδαρμός  διαιτητή σε αγώνα τοπικού στην Νικήτη!

Σοβαρά τραυματισμένος ο διαιτητής Αναστασόπουλο από επίθεση 8 ποδοσφαιριστών της Θύελλας Μεταγγιτσίου!

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 24/11/2018

 

 

Η  Χαλκιδική μπορεί πλέον να μη χαρακτηρίζεται από τις ομορφιές των παραθεριστικών τοπίων αλλά και από τα βίαια επισόδεια που λαμβάνουν τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Μετά τον άγριο τραμπουκισμό του Γιώργου Αθανασιάδη του Άρη Κασσανδρείας στην Άφυτο  άλλο ένα περιστατικό βίας ήρθε να  προστεθεί και να γράψει ακόμη μια μαύρη σελίδα στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής!

Συγκεκριμένα λόγω επίθεσης και ξυλοδαρμού του διαιτητή του αγώνα κ. Αναστασόπουλου διεκόπη ο αγώνας της Β κατηγορίας ανάμεσα στον Φοίνιξ Νικήτης και την Θύελλα Μεταγγιτσίου.  

Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χαλκιδικής στον Βόρειο όμιλο.

Όλα συνέβησαν στο 15’ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Σε εκείνο το λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πλάγιο άουτ  υπέρ των γηπεδούχων ,κάτι που δεν άρεσε στους ποδοσφαιριστές  της φιλοξενούμενης ομάδος . Οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της ομάδος από το Μεταγγίτσι είχε σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής  κ.Αναστασόπουλος να βγάλει κίτρινη κάρτα  σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων που είχε σαν αποτέλεσμα την ομαδική επίθεση στον κ.Ανασατσόπουλο και τον άγριο ξυλοδαρμό του για αρκετή ώρα!

Όλες αυτές οι άσχημες εικόνες δυστυχώς έγιναν μπροστά σε μικρά παιδιά και γυναίκες που έκαναν το λάθος να πάνε να δουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια και αφού ο διαιτητής και οι βοηθοί του κατάφεραν να φτάσουν στα αποδυτήρια αποφάσισαν την οριστική διακοπή του.

 

 

Στο Αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου  προσαγωγές και μηνύσεις!

Η συνέχεια φυσικά του αγώνα μπορεί να μην δόθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο αστυνομικό τμήμα της Σιθωνίας .

Εκεί σύμφωνα με  έρευνα  του pamebala.gr   βρίσκεται αυτήν την ώρα κρατούμενος σε αυτόφωρη διαδικασία ένας από τους δράστες που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα, ενώ ένας ακόμη διέφυγε την σύλληψη και αναζητείτε!

Στο Αρχηγείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής σήμανε συναγερμός και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη τόσο η διαδικασία των μηνύσεων όσο και η έρευνα της αστυνομίας της Σιθωνίας για να βρουν και τον δεύτερο δράστη  του άγριου ξυλοδαρμού που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα στην Νικήτη.