Τι γίνετε στα Μουδανιά;

Τι γίνετε στα Μουδανιά;
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 09/07/2020

Ο ΠΟ Μουδανίων παρά τις ανακοινώσεις μεταγραφών, τις τελευταίες δύο ημέρες ανακοινώνει συνεχώς... διαζύγια!

Πρώτο είναι αυτό του πλέον πρώην προέδρου της ομάδας, κ. Νίκου Αθανασιάδη, ο οποίος αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σήμερα γνωστοποιήθηκε και η αποχώρηση του κ. Παρούτογλου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τέλος, μετά την αποχώρηση Παρούτογλου, με κοινή τους δήλωση αποχώρησαν από την διοίκηση και οι κκ. Κατσαούνης και Χατζηαγγελούδης.

Η κοινή τους δήλωση:

"Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής στα κοινά της αγαπημένης μας ομάδας, μας ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την οριστική απόφαση για να παραιτηθούμε. Βέβαια ήταν κάτι που σκεφτόμασταν από την περσινή περίοδο, αλλά η είσοδος του Νίκου Αθανασιάδη τον περασμένο Δεκέμβριο, μας έκανε να πιστέψουμε ότι κάτι διαφορετικό γεννιέται για την ομάδα μας, μετά από μια πενταετία περίπου μετριότητας. Δυστυχώς όμως η πρόωρη διακοπή όλων των διοργανώσεων, λόγω της πανδημίας, ολοκλήρωσε άδοξα ίσως το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Παρόλα αυτό η διοίκηση, με μπροστάρη και οραματιστή το Νίκο Αθανασιάδη, κινήθηκε άμεσα και δραστήρια, κάνοντας ήδη τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με προφανή στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική, μετά από επτά χρόνια. Η ομάδα μας ήταν η πρώτη και ίσως η μοναδική μέχρι τώρα στο νομό μας, που κινήθηκε τόσο άμεσα για την στελέχωση και ολοκλήρωση ενός ποιοτικού ρόστερ και οι πρώτες αυτές κινήσεις αποτέλεσαν αδιάψευστο μάρτυρα, για το ότι κατι μεγάλο γεννιέται. Αυτό πέρασε και στον κόσμο των Μουδανιών, με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Δυστυχώς όμως εξωαγωνιστικοι λόγοι απογοήτευσαν τον ηγέτη αυτής της προσπαθειας, υποχρεώνοντας τον ουσιαστικά στην παραίτηση. Εμείς, από την στιγμή που η παρουσία του Νίκου Αθανασιάδη ήταν αυτή που μας ενέπνευσε, με την αποχώρηση του λείπει πλέον το κίνητρο για να συνεχίσουμε, παρά την μεγάλη προσπάθεια του να μας μεταπείσει. Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες".

Εξελίξεις οι οποίες προκαλούν πολλά ερωτήματα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας...

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 23:27