ΠΟ Μουδανιών: Καλώς τα παιδιά (4-0) τον Ηρακλή Ν. Φώκαιας!

ΠΟ Μουδανιών: Καλώς τα παιδιά  (4-0) τον Ηρακλή Ν. Φώκαιας!
από Πάμε Μπάλα
στις 10/10/2021

 

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (9/10/2021) στο γήπεδο του Λακκώματος «Αβραάμ Παπαδόπουλος» για την 1η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με κεφαλιά από τον Οδυσσέα Αβραμίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευθύμη Valmarski.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΟΜ πέτυχε τρία ακόμη τέρματα.

Συγκεκριμένα στο 58΄  μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σκέμπι που βρήκε την οριζόντια δοκό της αντίπαλης εστίας, ο αμυντικός Μπάμπης Λουιζίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 75΄  ο Οδυσσέας Αβραμίδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή, για νικήσει με δυνατό αριστερό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το 3-0 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τρία λεπτά αργότερα (78′) ο Κώστας Σκέμπι με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα «πάρε-βάλε» του Θανάση Παναγιωτόπουλου, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Δημητριάδης, Βοηθοί: Χριστάκογλου - Νάνου

Π.Ο. Μουδανιών (Αντώνης Κασάπης): Παπαβασιλείου, Χαντζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Λουιζίδης, Φιλιππίδης, Μπουρσανίδης, Ζιρίδης (Ανδρεάδης), Καρσλίδης, Σκέμπι (84΄ Καραβασίλης), Αβραμίδης (75΄ Παναγιωτόπουλος), Valmarski (84΄ Ντώνης).

 

Ηρακλής Ν. Φώκαιας (Γιάννης Τσαλδάρης): Μαυρίδης (20΄ Hajdarai), Στεφανίδης, Χιλάς (46΄ Λεμονής), Τσαλδάρης, Σαχίνης, Zhejani, Ντόι (77΄ Λιτσό), Σάλλια, Ασλανσβίλη (87΄ Μάλλης), Άλι (87΄ Αλεξάκης), Τσακίρογλου.