Απόλλων Αρναίας: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Βαλάντη Στόϊκο

Απόλλων Αρναίας: Ενίσχυση στα γκολπόστ  με Βαλάντη Στόϊκο
από Πάμε Μπάλα
στις 24/07/2022

 

Δελτίο τύπου

Η ομάδα του Απόλλων Αρναίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Βαλάντη Στόϊκου, που θα ενισχύσει τους “πορτοκαλί” στο νέο πρωτάθλημα.
Ακόμη μια εξαιρετική μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Απόλλων, η οποία είναι 10η και πολύ πιθανόν και η τελευταία, θωρακίζοντας την εστία της.
Η αξία του είναι γνωστή σε όλους, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Χαλκιδικής, έχοντας αποδείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες.
Ο 30χρονος (γεννημένος 19 Μαΐου 1992) Βαλάντης Στόϊκος, κατάγεται από τον Στανό όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται με την φανέλα της Θύελλας, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με τις ομάδες του, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις με τον Άρη Παλαιοχωρίου και με τον Αετό Βαρβάρας κερδίζοντας και με τους δυο τίτλους.
Ένας ικανότατος γκολκίπερ, με ήθος, με πειθαρχία, με πάθος για το ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει την ομάδα του Αντώνη Βραχνού να πετύχει τους φετινούς στόχους της.
Ένας χαρακτήρας που κοσμεί τον χώρο με την σεμνότητα και την αξιοπρέπεια του.
Επιθυμία της Διοίκησης από την αρχή, ήταν η απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα και για την αξια του αλλα και για τον χαρακτήρα του, κάτι που κατέφερε να πραγματοποιήσει ο παράγοντας Θανάσης Κιάτος, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά το θέμα και ολοκλήρωσε θετικά αυτή την μεταγραφή.