×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Νίκος Κόκκινος στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Κρυονερίου

Ο Νίκος Κόκκινος στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Κρυονερίου

Ο κ. Κόκκινος αντικαθιστά στον πάγκο των Δημήτρη Λυριτζή * Εκτός από την ανδρική ομάδα, αναλαμβάνει το τιμόνι και των Νέων * Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασίας

από
στις 04/08/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο Νίκος Κόκκινος είναι ο προπονητής με τον οποίο θα πορευτεί ο Α.Ο. Κρυονερίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.

 

Οι δύο σχετικές ανακοινώσεις:

 

-ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ . Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .

 

-Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8.00 π.μ. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ Κος ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ(ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ) . ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1998.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 18:03