×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα η Άνοιξη αλλά προκρίθηκε (φωτογραφικό ρεπορτάζ)

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα η Άνοιξη αλλά προκρίθηκε (φωτογραφικό ρεπορτάζ)

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου επικράτησε 3-2 του Φοίβου Βάρης και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

από
στις 30/09/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΝΟΙΞΗ - Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-2

 

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής πανηγύρισε την Τετάρτη (30/9) η Άνοιξη. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου μπορεί να έκανε τα εύκολα... δύσκολα στη ρεβάνς με τον Φοίβο Βάρης, ωστόσο επικράτησε με σκορ 3-2 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς πήρε εισιτήριο πρόκρισης. Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης, παρά τις αλλαγές στην σύνεση του, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να καθαρίσει από νωρίς.

 

 

Κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα στο 10', όταν ο Θεοδώρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από δύσκολη γωνία, νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Δώδεκα λεπτά μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Λαγαστή, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0... Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχοντας αυτό το υπέρ τους σκορ, έσβησαν μηχανές και αδικαιολόγητα θεώρησαν πως το ματς... έληξε.

 

 

Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Φοίβος, ο οποίος μείωσε στο 35', σε μια αντεπίθεση, με τον Κυπαρίσση, ενώ στο 72' ήρθε και η ισοφάριση με κεφαλιά του Παρόλα. Αυτή η εξέλιξη αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές της Άνοιξης, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή από το 30' μέχρι το 72', παρουσίαζαν κακή εικόνα. Όταν, δε, αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές, δεν άργησαν να πετύχουν το 3-2 και να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης. Το τρίτο γκολ σημείωσε για την ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου ο Ραίσης με ασύλληπτο σουτ, με τον νεαρό άσο να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, μετά το γκολ που είχε κάνει στο Μενίδι.

 

 

***Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για την Άνοιξη ο Θεοδώρου ο οποίος για δεύτερο σερί ματς ήταν από τους κορυφαίους και η μεταγραφή του από τον Παράδεισο Αμαρουσίου αποδεικνύεται... λίρα 100. Ο ταλαντούχος άσος αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου και βοήθησε με την ποιότητα του τόσο στη δημιουργία όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Τέλος, από τους διακριθέντες ήταν και ο Αθανασόπουλος, μεταγραφή από το Καπανδρίτι, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο την Άνοιξη μεσοεπιθετικά.

 

 

Διαιτητές: Καρράς Α., Καραθανάσης Α., Δελατόλας Σ.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπάθης )

(Παρατηρητής: Φάμελης Ζαχαρίας)

 

ΑΝΟΙΞΗ: Βλάχος, Νίκολι (55' Γεωργοκίτσος), Καντιδάκης, Αρτοποιάδης, Μαπάκης (61' Λιγωμένος), Λαγαστής (77' Δαρζέντας), Θεοδώρου, Τσιούμας, Αθανασόπουλος Ειρηναίος, Ραΐσης.

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Γιαμπιεράκης, Χάστας, Σαραντόπουλος, Παρόλας, Μαλιαράκης (46' Μπερδούσης), Μπεκιάρης, Αγάλου (46' Σερντάρ), Βαρβαγιάννης (66' Σώχος), Μαντάς, Χαντάν, Κυπαρίσσης.