×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σκληρή ανακοίνωση Κεραυνού Κερατέας για τη διαιτησία Κορδολαίμη!

Σκληρή ανακοίνωση Κεραυνού Κερατέας για τη διαιτησία Κορδολαίμη!

''Κύριοι, τα ''λάθη'' από εδώ και πέρα απαγορεύονται'', αναφέρουν μεταξύ άλλων από τον Κεραυνό

από
στις 05/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

''Βράζουν'' στον Κεραυνό Κερατέας για τις διαιτητικές αποφάσεις του Κορδολαίμη στην κυριακάτικη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Από τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής επισημοποίησαν τα παράπονα τους με την παραπάνω ανακοίνωση την οποία μας απέστειλαν.

 

Αναλυτικά:

 

''Στο ίδιο έργο θεατές... Για την ''ανικανότητα'' του κυρίου Κορδολαίμη ήμασταν ενήμεροι, για το θράσος του όχι. Αλλά τι να περιμένουμε από έναν διαιτητή – θρύλο, που τα ρεσιτάλ του είναι αξιομνημόνευτα (βλ. Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου)...

 

Στο χθεσινό παιχνίδι όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Δύο καθαρά πέναλτι, λάθος κατακύρωση γκολ του Αγίου Στεφάνου και άδικη αποβολή του προπονητή μας από τον πάγκο. Καλούμε τη νέα διοίκηση της Ένωσης να σεβαστεί το ιστορικότερο σωματείο της, τον 5 φορές Κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ και κάτοχο του τροπαίου της ΕΠΟ (Κυπελλούχο ερασιτεχνών Ελλάδος), Κεραυνό Κερατέας.

 

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ ξορκίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά πρέπει να μην δημιουργήσει καινούργια... Κύριοι τα ''λάθη'' από εδώ και πέρα απαγορεύονται!

ΑΠΣ Κεραυνός Κερατέας 1928''.