×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Η Μικτή Νέων 2-2 με τον Πειραιά

ΕΠΣΑΝΑ: Η Μικτή Νέων 2-2 με τον Πειραιά

Ισοφαρίστηκε στο τέλος η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη

από
στις 05/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Στο γήπεδο Ραφήνας η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ αναδείχτηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά (2-2). Το σύνολο του Τάκη Μακροδημήτρη έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Τα γκολ πέτυχαν οι Αναστασίου (2'), Ροδίτης (16'), Φωτίκας (55') και Ηλιόπουλος (93').

 

***Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Γαλάνης και Χριστόπουλος.

 

***Αξίζει να σταθούμε στον προπονητή της Μικτής Νέων ΕΠΣΑΝΑ Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος παρότι τα χαράματα της Δευτέρας (2/11) ''έχασε'' τον πατέρα του, την Τετάρτη (4/11) ήταν κανονικά παρών στην Ραφήνα για να κοουτσάρει την ομάδα του! Αναμφίβολα του αξίζει ένα ''μπράβο'' καθώς απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τα παιδιά της ΕΠΣΑΝΑ.

 

***Ο 15χρονος άσος Γιώργος Φωτίκας επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς μετά το ντεμπούτο που έκανε στο νικηφόρο αγώνα του Παθιακάκη με τον Σαρωνικό, αγωνίστηκε με τη μικτή ΕΠΣΑΝΑ και μάλιστα σκόραρε το 2-1.

 

ΕΠΣΑΝΑ: Σόμογλου, Στάθης, Φράγκου, Κοντογιάννης (30' Σαλκιτζής), Αναστασίου, Θεοδωράκης, Φωτίκας, Βετούα (84' Παπαδόπουλος Α'.), Παπαδόπουλος Γ'., Γιαλμάς (78' Μπλιέπης), Ιωαννίδης.

ΕΠΣΠ: Γιαννούλης, Ανδρεάκος (70' Πλάκας), Λιάσκος, Παπαγεωργίου, Δαρδανός, Πουρσανίδης (78' Θεοφιλάτος), Νούχο, Ντούνης, Ροδίτης, Χονδρουδάκης, Νταλιάνης (60' Ηλιόπουλος).

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 11:59