×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Λαυρίου ! (pics)

Τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Λαυρίου ! (pics)

Με γκολ του Φάνη Βαφειάδη στο 80' οι ''ερυθρόλευκοι'' έκαμψαν την αντίσταση των Γλυκών Νερών

από
στις 07/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-0

 

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη με τον Μιχάλη Βλάχο στον πάγκο του και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

 

Οι ''ερυθρόλευκοι'' στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής επικράτησαν 1-0 των Γλυκών Νερών στο ''Γιώργος Ραφιάς'', με κορυφαίο και σκόρερ (στο 80') τον Φάνη Βαφειάδη. Όσον αφορά την ομάδα των Γλυκών Νερών, είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στο καλύτερο... φεγγάρι της καθώς έχει υποστεί τρεις σερί ήττες.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν πρώτα να διαφυλάξουν το μηδέν. Η ομάδα της Νεάπολης παρά την υπεροχή δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, με το πρώτο μέρος να είναι φτωχό. Στην επανάληψη ο Μιχάλης Βλάχος ρίσκαρε, ανέβασε την ομάδα του πιο ψηλά και οι ''ερυθρόλευκοι'' απείλησαν δύο – τρεις φορές με σουτ του Σπιροπάλι και του Παπαγεωργίου.

 

Και ενώ όλα έδειχναν πως το... μηδέν θα μείνει μέχρι το φινάλε ήρθε στο 80' ο Φάνης Βαφειάδης να εκμεταλλευτεί αμυντική αδράνεια των αντιπάλων και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Γερογιάννη για το 1-0.

 

***Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ο Φάνης Βαφειάδης (φωτο, κάτω) ο οποίος ήταν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ πέτυχε το γκολ της νίκης.

***Από τα Γλυκά Νερά ξεχωρίσαμε τον γκολκίπερ Γερογιάννη ο οποίος ήταν αλάνθαστος, σταμάτησε τους αντιπάλους του όποτε χρειάστηκε, ενώ δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

***Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν σε δύο περιπτώσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις: Μια στη φάση του γκολ όπου ζητάνε φάουλ (δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι), κι άλλη μια σε ένα μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μουσαράι στην περιοχή με τον ρέφερι Αντιπαριώτης να του βγάζει κάρτα για θέατρο.

***Ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, εκεί όπου νεαροί αθλητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Λαυρίου έστησαν το δικό τους... παιχνίδι σε μικρά τερματάκια υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Δημητρόπουλου. Αναμφίβολα ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία από τη διοίκηση των ''ερυθρόλευκων''.

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μπούξμπαουμ, Μήταρης

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαδόπουλος)

(Παρατηρητής: Στεργίου)

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Καινούργιος (65' Βασιλείου), Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Μπεργιάννης (65' λ.τρ. Μπεργιάννης), Έλενας, Δημητρόπουλος (46' Σπιροπάλι), Βελετάκος, Μινάι, Ζουμάς.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Γερογιάννης, Πάσχος, Σότα, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος (46' Θεοφάνους), Συμβουλίδης (58' Μπέντας), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Αντωνόπουλος (90+1' Ρέκα).