×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τέλος από την ΑΠΕ Λαυρεωτική ο Δεληγιάννης

Τέλος από την ΑΠΕ Λαυρεωτική ο Δεληγιάννης

Λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών - Τι δήλωσε ο νεαρός τεχνικός

από
στις 09/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Διαζύγιο! Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΠΕ Λαυρεωτικής αποτελεί ο Ανδρέας Δεληγιάννης, καθώς σήμερα (Δευτέρα 9/11) οι δύο πλευρές έλυσαν -κοινή συναινέσει- τη συνεργασία τους, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες με Νικολακάκη, ΑΠΟ Νικηφόρο & μια ήττα από Θύελλα Ραφήνας).

 

Έτσι η Λαυρεωτική, ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ να θυμίσουμε πως την Κυριακή (15/11) έχει το μεγάλο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο Π.Βογιατζής (στις 15.00). Όσον αφορά τον νεαρό και φιλόδοξο Ανδρέα Δεληγιάννη, αναζητά τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του, μετά το πέρασμα του από την ΑΠΕΛ και τον Ολυμπιακό Λαυρίου παλαιότερα βέβαια, στον οποίο δούλεψε για μια δεκαετία.

 

Λίγη ώρα μετά το διαζύγιο με την Λαυρεωτική ο Ανδρέας Δεληγιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ΑΠΕ Λαυρεωτικής και την διοίκηση του συλλόγου για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχηθή καλή συνέχεια στην ομάδα και είμαι βέβαιος πως θα πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν».