×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα νίκη ο Παλλαυρεωτικός που ανεβαίνει

Νέα νίκη ο Παλλαυρεωτικός που ανεβαίνει

Η ομάδα του Λαυρίου επιβλήθηκε 3-0 του Φοίβου Βάρης

από
στις 23/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-0

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παλλαυρεωτικό, ο οποίος την Κυριακή (22/11) επιβλήθηκε άνετα 3-0 του Φοίβου Βάρης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νίκου Δρογώση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του Γιώργος Ραφιάς, φτάνοντας σχετικά άνετα στην επικράτηση, απέναντι σε έναν Φοίβο που

όσα γκολ είχε  δεχτεί μέχρι την ένατη αγωνιστική, τα δέχτηκε στο ματς με τον Παλλαυρεωτικό.

 

Ο Παλλαυρεωτικός άνοιξε το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Χρήστου, το οποίο είχε κερδίσει ο Καμπέρης που τσίμπησε τη μπάλα και ανετράπη από αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι όντας ανώτεροι πίεσαν αρκετά, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν πριν το φινάλε του α' μέρους να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αφού έχασαν δύο – τρεις σημαντικές ευκαιρίες.

 

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 55' όταν ο Καμπέρης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ Χαλβαντζή, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Λίγο αργότερα ο Φοίβος Βάρης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 3-0 για τους Λαυριώτες διαμόρφωσε στο 75' ο Δρούγκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 

***Κορυφαίοι της αναμέτρησης για τον Παλλαυρεωτικό ο γκολκίπερ Σκούρτης που ήταν σταθερότατος, ο στόπερ και αρχηγός της ομάδας Χρήστος Σουλιώτης που έκανε εξαιρετικό ματς στα μετόπισθεν και οι Καμπέρης – Δρούγκας.

 

Διαιτητές: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ι., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ Α.

(Παρατηρητής: ΔΑΒΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σκούρτης, Καυκιάς, Σπυρόπουλος (68' Θεοφανίδης), Κωνσταντινίδης, Σουλιώτης, Νικολαΐδης, Χρήστου, Καμπέρης (84' Καρέλης), Παπαδόπουλος, Δρούγκας (78' Λαναράς), Μπαγιάστας.

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Χαλβατζής, Χάστας, Κολλάρος, Θεοδοσιάδης, Μηλιαράκης, Σώκος, Μπεκιάρης (52΄ Χαντάι),  Μαντάς (70΄ Όσια), Αγάλου, Τσαξιράκης, Βλάχος.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 16:11