×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτ. Μεθενίτη

Η Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτ. Μεθενίτη

Καθώς και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μαρά Κιμπιζή, αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΒΡΑΒΡΩΝΙΟΥ κ.Νίκο Ορφανό

από
στις 27/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση που αφορά τη Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, εξέδωσε η Μαρκό την Παρασκευή (27/11).Συγκεκριμένα στην επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Λάμπρου και ο γεν. Γραμματέας Σταύρος Φραγγάκος, το ΔΣ της Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο της πόλης Σωτήριο Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μαρά Κιμπιζή για την τακτική επιχορήγηση και την στήριξη στον σύλλογο. Παράλληλα οι Μαρκοπουλιώτες ευχαριστούν και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΒΡΑΒΡΩΝΙΟΥ κ.Νίκο Ορφανό, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει σχετικά με τη συντήρηση του σταδίου της πόλης.

 

Αναλυτικά:

 

«Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου της Μαρκό θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήριο Μεθενίτη καθώς και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μαρά Κιμπιζή για την τακτική επιχορήγηση στο σύλλογο μας, βοηθώντας και ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη του αθλητισμού στο τόπο μας και το δύσκολο έργο των Ακαδημιών μας όπου φέτος αριθμεί 230 παιδιά, ρεκόρ πρωτοφανές για τον σύλλογο μας. Τέλος, θα θέλαμε ευχαριστήσουμε και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΒΡΑΒΡΩΝΙΟΥ κ.Νίκο Ορφανό για την άριστη συνεργασία που έχουμε για όσα αφορούν την συντήρηση και την χρήση του δημοτικού σταδίου Μαρκοπούλου.

 

Ο πρόεδρος Λάμπρου Αθανάσιος

Ο γεν.γραμματέας Φραγγάκος Σταύρος».