×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασμα Ολυμπιακού Λαυρίου!

Ξέσπασμα Ολυμπιακού Λαυρίου!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 0-3 της Μαρκό και επέστρεψαν στις επιτυχίες

από
στις 28/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΡΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-3

Ύστερα από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα (2-2 με Λαυρεωτική) και Κύπελλο (0-1 από Κεραυνό), ο Ολυμπιακός Λαυρίου επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου επικρατώντας 0-3 της Μαρκό, με αποτέλεσμα να ανέβουν στη δεύτερη θέση, όντας στο -4 από το πρωτοπόρο Μπογιάτι, αλλά με ματς περισσότερο.

 

Η σαββατιάτικη (28/11) αναμέτρηση είχε αρκετό σασπένς, με την ομάδα του Μιχάλη Βλάχου να βρίσκει το γκολ που έψαχνε περίπου στο μισάωρο και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη στην επανάληψη. Όσον αφορά τη Μαρκό του Γιώργου Παπαϊωάννου, στάθηκε αρκετά καλά μέχρι ως ένα σημείο, ωστόσο δεν βρήκε δίχτυα και την πλήρωσε... ως συνήθως. Βέβαια ο Ολυμπιακός Λαυρίου πρέπει να σημειώσουμε πως είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι αυτή καρποφόρησε στο 33' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μινάι ο Φάνης Βαφειάδης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1.

 

Λίγο νωρίτερα η Μαρκό είχε απειλήσει τόσο με τον Γκόντζο όσο και τον Ζατσελάρι, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Μεγάλη στιγμή στο α' μέρος είχαν και οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Μπεργιάννη από το ύψος του πέναλτι. Στην επανάληψη, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο όλα τελείωσαν στο 61'. Ο νεαρός και ταλαντούχος δεξιός μπακ-χαφ Βασιλείου με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

 

Από εκεί και πέρα η Μαρκό ρίσκαρε, βγήκε ακόμα πιο μπροστά και το ματς έγινε ροντέο. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου βρήκε χώρους και δημιούργησε ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις. Το 0-3 πάντως προήλθε από λάθος του Παπαϊωάννου, με τον γκολκίπερ της Μαρκό να διώχνει άσχημα και τον Παπαγεωργίου με πλασέ στο 66' να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Μαρκοπουλιώτες στο 80' θα μπορούσαν να μειώσουν στο σκορ, ωστόσο σε εκτέλεση φάουλ του Χάρη Γκόντζου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Μπούξμπαουμ

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Ντόμπροβιτς )

(Παρατηρητής: Χασιώτης)

 

ΜΑΡΚΟ: Παπαϊωάννου, Σκορδάς, Πατσιαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Δημητρίου (58' Κερμέζο), Τσετβερίκοβ, Πετράι (60' Γκριμέκης), Ζατσελάρι, Γκόντζος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης (63' Πάνου), Έλενας, Βασιλείου, Βελετάκος (70' Ζουμάς), Μινάι, Δημητρόπουλος (55' Παπαγεωργίου).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 19:40