×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τρίποντο «χρυσάφι» με Πλάκα η Μαρκό!

Τρίποντο «χρυσάφι» με Πλάκα η Μαρκό!

Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου έφυγε με δίκαιη νίκη από την Κερατέα (0-1) χάρη σε γκολ του Σκέρντι Πλάκα

από
στις 05/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΜΑΡΚΟ 0-1

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Σκέρντι Πλάκα η Μαρκό κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Κερατέα, επικρατώντας 0-1 του Κεραυνού των πολλών απουσιών. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου ήταν συνολικά καλύτερη και άξιζε το διπλό στην σαββατιάτικη (5/12) αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

 

Αυτό το τρίποντο δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Μαρκό (η οποία προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες), ενώ όσον αφορά τον Κεραυνό παραμένει λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν ξεκάθαρο πως πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πιο ορθολογικό πλάνο στο παιχνίδι τους, ενώ δημιούργησαν και περισσότερες ευκαιρίες. Βέβαια ο Κεραυνός πρέπει να σημειώσουμε πως παρατάχθηκε με ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός ήταν οι παίκτες – κλειδιά όπως ο Μεγαγιάννης και ο Ντε Ντέους.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν με τη σέντρα ο Λαμπρογεώργος έφυγε από δεξιά, πάτησε περιοχή πλάσαρε από πλάγια θέση, ωστόσο ο Παππάς με δύσκολη επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (2') η Μαρκό βγήκε γρήγορα στην κόντρα, ο Σκέρντι Πλάκα έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά πλάσαρε στο δοκάρι... Στην επαναφορά ο Γκριμέκης από τη γωνία της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ καθώς φαίνεται να γλίστρησε την κρίσιμη στιγμή. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Κεραυνός απείλησε για δεύτερη φορά, όταν ο Κετέογλου εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ωστόσο ο Κριεμάδης παρότι βρέθηκε φάτσα με τον Παππά δεν έκανε σωστή επιλογή και έχασε τεράστια ευκαιρία.

 

Στο 40' η Μαρκό απάντησε στις ευκαιρίες καθώς είχε δευτερο δοκάρι με τρομερό, μακρινό, σουτ του Ζατσελάρι, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νεου με πλασέ του Γκριμέκη, με τον Χαντζάρα να του λέει όχι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 70'. Ο Ζατσελάρι εκτέλεσε το φάουλ και ο Πλάκα με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σημαντικότερη στιγμή ήταν ένα άψυχο πλασέ του Σεΐντι στο 85' όπου ο Παππάς μπλόκαρε εύκολα.

 

***Κορυφαίος για τον Κεραυνό Κερατέας ο Γιώργος Πρίφτης, ο οποίος καθάρισε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

***Για την Μαρκό ξεχωρίσαμε συνολικά την καλή αμυντική λειτουργία της αλλά και την επιθετική τριπλέτα των Ζατσελάρι, Γκόντζου, Πλάκα.

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας, Γκόντα

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κατσαδήμας)

(Παρατηρητής: Δέδες)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Βαγγέλη, Μπρότσι, Κατσίκης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Λοτσάρης (80' Μαγγανάς), Παπανικολάου (65' Τραϊτοράκης), Κριεμάδη, Λαμπρογεώργος.

ΜΑΡΚΟ: Παππάς, Σκορδάς, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Γκριμέκης (65' Πετράι), Τσετβερίκοβ, Πλάκα (90'+2 Ούτσικας), Ζατσελάρι (80' Δημητρίου), Γκόντζος.