×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τρομερός Θησέας!

Τρομερός Θησέας!

Οι «Άγιοι» με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν 4-1 του Φοίβου και παραμένουν σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή

από
στις 07/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4-1

 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θησέας Ν. Μάκρης, έστω κι αν αγωνίστηκε δίχως τον παίκτη βαρόμετρο της μεσοεπιθετικής γραμμής Κωνσταντίνο Ζιάγκο (έμεινε εκτός λόγω τραυματισμοί). Οι «Άγιοι» την Κυριακή (6/12), λοιπόν, μετέτρεψαν ένα θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο, επικρατώντας 4-1 του Φοίβου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

 

Αυτό το τρίποντο φέρνει τον Θησέα (που έχει κάνει το ρεπό του) σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο Αρτέμιδα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Θεόφραστου Γεωργάτου, ο οποίος ήταν πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Το 2-0 πέτυχε στο 33' ο Μαγγίνας επίσης με φάουλ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Φοίβος προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα και μάλιστα κέρδισε πέναλτι στο 55'. Ένα πέναλτι που έκανε ο Μιναδάκης, ο οποίος έκοψε τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

 

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Όσια για τον Φοίβο που μείωσε σε 2-1. Ο Θησέας παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα δεν έχασε τη συνοχή του επιβεβαιώνοντας πως είναι μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα. Και όχι μόνον αυτό αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο, αλλά και τέταρτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Το 3-0 σημείωσε στο 75' ο Αμάτι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γεωργάτος στο 80' με εξαιρετική κούρσα και ωραίο τελείωμα.

 

Διαιτητής: ΠΕΡΔΙΚΗΣ Ι., ΤΣΕΛΙΟΣ Ν., ΣΟΦΙΑΣ Α.

(Παρατηρητής: ΒΑΒΑΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Βοτσίδης, Μιναδάκης, Μαγκουσοχατζάκης, Σωτηριάδης (78' Ευαγγελόπουλος), Τσέλιος, Χατζόπουλος (56' Σωφρόνης), Νόντα (72' Αμάτι), Μαγγίνας, Κοσούλης, Γεωργάτος, Ταμιχτσής.

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Γαμπιεράκης, Χαστάς, Γουλέτας, Μηλιαράκης (78' Βολανάκης), Παρόλας, Σώκος, Θεοσοσιάδης, Βλάχος (72' Σιμόνι), Όσια, Χαντάντ, Αγάλου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 09:16