×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ιδανικό ξεκίνημα για Δεληγιάννη – Άνετη νίκη ο Παλλαυρεωτικός

Ιδανικό ξεκίνημα για Δεληγιάννη – Άνετη νίκη ο Παλλαυρεωτικός

Η ομάδα του Λαυρίου, στο ντεμπούτο του νεαρού τεχνικού, επικράτησε 2-1 του Αστέρα Γλ. Νερών

από
στις 21/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ 2-1

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Παλλαυρεωτικού ο Ανδρέας Δεληγιάννης! Η ομάδα του Λαυρίου μετά την αλλαγή προπονητή αγωνίστηκε με άλλη ψυχολογία και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα στον Γέρακα, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Γλυκών Νερών στο Γιώργος Ραφιάς.

 

Αυτό το τρίποντο φέρνει τον Παλλαυρεωτικός στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 12 αγωνιστικές, με τον Αστέρα να παραμένει ουραγός. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλλαυρεωτικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' όταν από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Δρούγκας βγήκε σε θεση τετ-α-τετ, πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 1-0.

 

Στο 60' ήρθε και το δεύτερο γκολ με υπέροχο μονοκόμματο σουτ του Τάσου Χρήστου! Ο Παλλαυρεωτικός, που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια (με τους Χρήστου – Σουλιώτη), είδε τον Αστέρα να μειώνει σε 2-1 στο 75' με κεφαλιά του Κάβουρα.

 

***Κορυφαίοι του Παλλαυρεωτικού οι Δρούγκας, Χρήστου και Μπαγιάστας.

 

Διαιτητές: ΠΕΡΔΙΚΗΣ Ι., ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Β., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ.

(Παρατηρητής: ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σκούρτης, Καυκιάς, Μπαγιάστας, Κωνσταντινίδης, Σουλιώτης, Σπυρόπουλος (67' Κυριακάκης), Χρήστου, Νικολαΐδης, Τατάκης (46' Καμπέρη), Δρούγκας, Κυριακίδης (85' Καρέλης).

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ: Σταμούλης, Βαλαβάνος, Τιμπής, Κοντολάτης (70' Γούλας), Πετρόπουλος, Αλεξανδρής (46' Σφυρής), Πατσατζής, Γεωργούλης, Αβραμόπουλος, Κάβουρας, Νάσιος (52' Ροδής).