×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Άγγελο Θηβαίο

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Άγγελο Θηβαίο

«Αντίο» και συγκινητικά μηνύματα... - Συνεχής ενημέρωση

από
στις 11/01/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

-Μιχάλης Τσίκλος (πρόεδρος Ολυμπιακός Λαυρίου): Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ένας πατριώτης. Τίμησε την πατρίδα μας, τον τόπο του, την ομάδα και το άθλημα που αγάπησε και φυσικά την οικογένεια του προς την οποία εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Αντίο αγαπημένε μου φίλε.

 

-Τάκης Μακροδημήτρης (προπονητής Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας): Η σημερινή νίκη που πέτυχε ο Πρωτέας επισκιάστηκε από την τραγική είδηση του θανάτου του Άγγελου Θηβαίου. Ενός καλού φίλου, που ήταν ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Συνεργαστήκαμε στον Κεραυνό Κερατέας και ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του...

 

-O Θανάσης Πετούρης, προπονητής Δόξας Κορωπίου, με το παρακάτω μήνυμα αποχαιρέτησε τον Άγγελο Θηβαίο. «Καλό παράδεισο!!!σε ευχαριστώ για ολα!!!!», ενώ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

-Αντώνης Καρπούζας (προπονητής): Διαχρονικός πολύ καλός φίλος, σπουδαίος παράγοντας χρήσιμος για την κοινωνία με αρχές και επίπεδο. Καλο παράδεισο στο φίλο και αδελφό μας.

 

Ολυμπιακός Λαυρίου πληροφορούμενος τον χαμό του φίλου,του παράγοντα,του ανθρώπου Άγγελου Θηβαίου νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το ποδόσφαιρο είναι απο εχθές είναι φτωχότερο.. Ας είναι αιωνία η μνήμη του..

 

-Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαυρεωτικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Θηβαίου.

 

-Ο Πρόεδρος του Αφιδναϊκού Δημήτρης Κουτσούκος και το Δ.Σ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άγγελου Θηβαίου, ενός αγαπητού φίλου και άξιου παράγοντα του ποδοσφαίρου. Καλό ταξίδι Άγγελε , θα μας λείψεις.

 

-Γιώργος Παπαμακάριος (πρώην πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ): Από χτες το ποδόσφαιρο στην Ανατολική Αττική έγινε φτωχότερο. Έφυγε ο Αγγελος Θηβαίος ένας από τους ιδρυτές και βασικό στέλεχος της ΕΠΣΑΝΑ. Ήταν ένας ευπατρίδης του ποδοσφαιρου και πρόσφερε τα μέγιστα για την πρόοδο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Άγγελε και καλό παράδεισο.

 

-Γιάννης Μαντάλας (Προπονητής Ποδοσφαίρου): Τα θερμά Συλλυπητήρια μου στην οικογένεια είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ ως προπονητής των Ακαδημιών στον Κεραυνό Κερατέας με τον Άγγελο . Καλό παράδεισο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.

 

***Στην φωτογραφία ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος μαζί με τον Άγγελο Θηβαίο, σε εκδήλωση του Κεραυνού Κερατέας.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 20:41