×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο ο Γέρακας

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο ο Γέρακας

Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά επιβλήθηκε 3-0 του Φοίβου Βάρης

από
στις 01/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-0

 

Δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα με ωραίο ποδόσφαιρο για την ΑΕ Γέρακα! Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα επιβλήθηκε 3-0 του Φοίβου Βάρης και βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξ αρχής τις διαθέσεις τους και με πίεση ψηλά έψαξαν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο πρώτο 20λεπτο με παλικαρίσια κεφαλιά του Λάζαρου Βλαχιώτη ο οποίος νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Γέρακας όχι μόνο δεν κατέβασε ρυθμό από εκεί και πέρα αλλά αύξησε ακόμα την πίεση του και έχασε δύο – τρεις ευκαιρίες στο α' μέρος.

 

Στην επανάληψη η είσοδος του Δελάρδα έδωσε φρεσκάδα στον Γέρακα, ο οποίος έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 60' όταν από ωραίο συνδυασμό ο Παναγόπουλος πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Το τρίτο γκολ σημείωσε στο 75' με σιυτ από πλάγια θέση ο Βεντούρης, ύστερα από διαγώνια πάσα του Αποστολίδη. Ο Γέρακας θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 78', αλλά στο τελείωμα του Δελάρδα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

 

***Από τον Γέρακα κορυφαίοι ήταν οι Αποστολίδης, Βεντούρης, Ζούρας.

 

Διαιτητές: ΝΤΟΣΤΗΣ Κ., ΛΑΜΠΡΟΣ Γ., ΓΚΟΥΓΚΑΡΗΣ Δ.

(Παρατηρητής: ΜΠΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

 

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Ροζάκος,Καρλατήρας, Πατρινός (60 Μπεκίρης), Καλούδης, Βλαχιώτης Γ, Ζούρας, Βεντούρης, Δημητριάδης (70'' Καραμολέγκος) Βλαχιώτης Λ. (57 Δελάρδας), Παναγόπουλος, Αποστολίδης.

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Γαμπεράκης, Βλάχος(55 Κολλάρος) Σαραντόπουλος, Παρόλας, Τουρπέτας Βουρβάχης(72 Βολανάκης) Χάστας, Μπεκιάρης(69 Μηλιαράκης) Γιατράς, Θεοδοσιάδης, Οsja.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 21:42