×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Το όνειρο συνεχίζεται για την Ατλαντίδα!

Το όνειρο συνεχίζεται για την Ατλαντίδα!

Η ομάδα της Ανθούσας νίκησε τον Θησέα 1-2 και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 04/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-2

 

Μ' ένα όνειρο... τρελό! Η εκπληκτική φετινή πορεία της Ατλαντίδας καλά κρατεί, με την ομάδα της Ανθούσας νε επικρατεί 1-2 του Θησέα στην Αγία Μαρίνα και να περνά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

 

Η ομάδα της Ανθούσας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα είναι γνωστό πως κυνηγά (και) το Κύπελλο και γιατί να μην το κάνει άλλωστε αφού διαθέτει ένα πανίσχυρο σύνολο. Αυτό αποδείχτηκε και την Τετάρτη (3/2), με τους ποδοσφαιριστές του Τσούνη να περνούν νικηφόρα από την Αγία Μαρίνα εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην τετράδα.

 

Ήταν ένα δυνατό και ισορροπημένο, πάντως, παιχνίδι με δύο ομάδες άκρως ανταγωνιστικές, καθώς και ο Θησέας πετάει στο πρωτάθλημα και διαθέτει εξαιρετικό σύνολο. Τη διαφορά στο ξεκίνημα και γενικότερα στο α' μέρος, πάντως, την έκανε η ποιότητα του Χρυσάφη, ο οποίος στο 30' εκτέλεσε το φάουλ και ο Πούλιος σε αναμπουμπούλα άνοιξε το σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε πως για τον σκόρερ οι γηπεδούχοι φωνάζουν πως έπρεπε να αποβληθεί λίγο αργότερα, για ένα μαρκάρισμα στον Ζιάγκο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ατλαντίδα, η οποία στο 50' πέτυχε και δεύτερο γκολ με ωραίο πλασέ του Τσαδήμα. Λίγο αργότερα ο Λάσα έχασε σημαντική ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ, ενώ και ο Τσαδήμας είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά πλάσαρε άσχημα!

 

Ο Θησέας από εκεί και πέρα προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβασε τις γραμμές του και στο 65' κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Στασινόπουλου στον Ζούρο, με τον νεαρό άσο των φιλοξενούμενων μάλιστα να βλέπει δεύτερη κίτρινη. Ο Μαγγίνας από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και μείωσε σε 1-2, ξαναβάζοντας στο... κόλπο την ομάδα του. Η Ατλαντίδα έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα οπισθοχώρησε με σκοπό να κρατήσει το προβάδισμα και την πρόκριση. Από την μεριά τους οι «Άγιοι» πίεσαν και απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα.

 

***Από την Ατλαντίδα θέλησαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του Θησέα για την άψογη φιλοξενία.

***Καλή η διαιτησία, με τον Θησέα να έχει πάντως τα παράπονα του.

***Τσέλιος, Μαγγίνας, Ταμιχτσής και Ζιάγκος διακριθέντες για τον Θησέα.

***Χρυσάφης, Πούλιος και Πάσσαρης κορυφαίοι για την Ατλαντίδα.

 

Διαιτητές: Δραγάτης, Καραθανάσης, Τρίγαζης

 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Σουσούνης, Ζούρος, Μιναδάκης (85' Ρακιπλάρι), Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Γεωργάτος (75' Σοφρόνι), Μαγγίνας, Ζιάγκος (58' Ευαγγελόπουλος), Ταμιχτσής, Μαγκουσοχατζάκης.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτόφωτος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος (46' λ.τρ. Τσαδήμας), Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Καγιάς, Χρυσάφης, Λάσα (70' Φώσκολος).