×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό στην Παλαιά Φώκαια ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Διπλό στην Παλαιά Φώκαια ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 0-1 του Πρωτέα με γκολ του Χρήστου Μουστόγιαννη

από
στις 20/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-1

 

Με πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Χρήστο Μουστόγιαννη ο Ολυμπιακός Λαυρίου πέρασε νικηφόρα από την Παλαιά Φώκαια, επικρατώντας 0-1 του Πρωτέα, σ' αυτή την 21η αγωνιστική. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που ανεβαίνουν βαθμολογικά και ψυχολογικά, ενώ με τη σειρά του ο Πρωτέας του Τάκη Μακροδημήτρη υπέστη τέταρτη σερί ήττα και παραμένει σε δύσκολη θέση παλεύοντας για τη σωτηρία του.

 

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου του Γιώργου Δημητρόπουλου ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την πλήρη υπεροχή και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις. Πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες, όσον αφορά το α' μέρος, ήταν το δοκάρι του Μουστόγιαννη στο 30', ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και λίγο αργότερα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμα περισσότερο τον Πρωτέα που αμυνόταν με νύχια και με δόντια, έχοντας στόχο τον βαθμό. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απείλησε στην επανάληψη με φάουλ του Βελετάκου το οποίο έβγαλε ο Παπαβασιλείου με γροθιές, ενώ λίγο αργότερα ο έμπειρος επιθετικός έσπασε την μπάλα στον Σιδερή ο οποίος αστόχησε.

 

Η υπεροχή των Λαυριωτών απέφερε καρπούς εν τέλει στο 66', όταν σε σέντρα – σουτ του Παπαγεωργίου ο Παπαβασιλείου έδιωξε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στρώθηκε στον Μουστόγιαννη και εκείνος με κοντινό τελείωμα έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι που από το 78' έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παπαβασιλείου με απευθείας κόκκινη (ήταν τελευταίος παίκτης), ρίσκαραν κάπως προς το φινάλε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

***Παπαβασιλείου και Μαραγκός διακριθέντες για τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας.

***Για τον Ολυμπιακό Λαυρίου ξεχώρισαν οι Μουστόγιαννης, Βελετάκος και Παπαγεωργίου.

 

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Γουργιώτης, Μήταρης

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Χίκα, Μαρινάκης, Κούλιμπης, Μακροδημήτρης (65' Σντράβα), Κατσούλας, Νίνα, Λάππας, Διακορώνας, Μαραγκός, Μακρυπίδης (78' Φώσκολος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης (55' Τσιάτσιος), Πάνου, Έλενας (60' Τσιώλης), Μπεργιάννης, Βελετάκος (75' Λυσέας), Μουστόγιαννης, Παπαγεωργίου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 19:57