×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Χτίζει σερί και... βλέπει κορυφή η Αρτέμιδα!

Χτίζει σερί και... βλέπει κορυφή η Αρτέμιδα!

Ο ΑΟ Άρτεμις επικράτησε 1-2 με ανατροπή του Μαύρου Αετού και βρίσκεται μόλις τρεις πόντους μακριά από την πρώτη θέση

από
στις 08/03/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1-2

 

Χτίζει σερί ο ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος την Κυριακή (6/3) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής επικράτησε 1-2 του Μαύρου Αετού και πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη! Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα που στοχεύει στην άνοδο, παραμένει πάντα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όντας μόλις τρεις πόντους μακριά από την κορυφή και τον Θησέα.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς στο πρώτο 45λεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο. Ο Μαύρος Αετός μάλιστα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 30', μετά από κόρνερ και αναμπουμπούλα στα αντίπαλα καρέ. Η Αρτέμιδα απάντησε στο 43', όταν ο Νικολέας με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του α' μέρους.

 

Στην επανάληψη ο ΑΟ Άρτεμις ανέβασε την απόδοση του, πίεσε και κυριάρχησε. Η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 64': Ο Κόλλιας έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια και παράλληλο γύρισμα βρίσκοντας τον Ράσα, ο οποίος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με μακρινό σουτ του Διαμάντη!

 

***Από τον ΑΟ Άρτεμις ευχαριστούν τη διοίκηση του Μαύρου Αετού για την άψογη φιλοξενία.

***Διακριθέντες του αγώνα οι Ράσα, Τσέγια, Μητσιώνης και Καζάλας.

 

Διαιτητές: ΝΤΟΣΤΗΣ Κ., ΝΙΚΑΣ Γ., ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Π.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΤΑΣΗΣ Δ)

(Παρατηρητής: ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)

 

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Σαρικίδης, Καμάρας, Οικονόμου (32' Μπαχίρι), Βρετός, Βασιλάκος, Θεοδωρής, Μπουλέκος, Σωτήρχος (46' Έλιοτ), Τζιρίτης, Παπαϊωάννου (65' Ηλίας), Λόης.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αβδελάς (43' λ.τρ. Μητσιώνης), Καζάλας, Έλιο, Νικολέας, Τσέγια, Ράσα, Κόλλιας (80' Κολοβός), Διαμάντης, Λάζος (16' λ.τρ. Ερμάρι), Γεωργίου.