×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό στην Κερατέα με Γιαχάεβ η ΑΠΕΛ

Διπλό στην Κερατέα με Γιαχάεβ η ΑΠΕΛ

Με δύο γκολ του Βαλεντίνου στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λαυρεωτική έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Κεραυνού (1-2)

από
στις 26/03/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-2

Η ΑΠΕΛ ήταν νικήτρια στο σαββατιάτικο (26/3) γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό, επιστρέφοντας στις επιτυχίες! Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ (δις) τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ, έκανε την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέρασε νικηφόρα από την Κερατέα (1-2). Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν χωρούσαν σκοπιμότητες αφού δεν υπήρχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους 22 ποδοσφαιριστές να παίζουν για το γόητρο.

Η Λαυρεωτική στο ξεκίνημα του αγώνα πατούσε ελαφρώς καλύτερα, κυκλοφορώντας πιο άνετα τη μπάλα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο – τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μισάωρο, με αποκορύφωμα βέβαια την ευκαιρία του 30': Ήταν μια εντυπωσιακή κούρσα του Τσιριγώτη από αριστερά, ο οποίος έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά ο Ασλάνης από εξαιρετική θέση πλάσαρε ψηλά. Λίγο αργότερα ο Κεραυνός, που πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το 30', είχε καλή ευκαιρία με σουτ του Λιούμη. Στην επανάληψη, τουλάχιστον στο πρώτο εικοσάλεπτο το ματς ήταν κάκιστο με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Όλα άλλαξαν μετά το 73', χρονικό σημείο στο οποίο ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Σεΐτι από τον Χάλαρη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Σεΐτι, ο οποίος από τα 11 βήματα νίκησε τον Παρλακίδη για το 1-0. Αυτή η εξέλιξη αφύπνισε κάπως τους ποδοσφαιριστές της Λαυρεωτικής που ανέβηκαν ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση που έψαχναν στο 80', όταν ο Παπαδόπουλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Βαλεντίνο Γιαχάεβ και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η ολική ανατροπή: Ο Παπαδόπουλος αυτή την φορά σέντραρε από τα δεξιά βρίσκοντας και πάλι τον Γιαχάεβ, ο οποίος καραδοκώντας στο δεύτερο δοκάρι με μονοκόματο σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Σιμιτζή, κάνοντας το 1-2.

Από εκεί και πέρα ήταν η σειρά του Κεραυνού να βγει μπροστά, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο μεγάλες στιγμές, μια με κεφαλιά του Λιάππη (έβγαλε σωτήρια ο Παρλακίδης) κι άλλη μια με φάουλ του Κατσίκη (η μπάλα έφυγε λίγο άουτ) αλλά να μην βρίσκουν την ισοφάριση.

***Διακριθέντες για τον Κεραυνό Κερατέας οι Βαγγέλι, Μεγαγιάννης και Λιούμης.

***Για την ΑΠΕ Λαυρεωτική κορυφαίοι οι Βαλεντίνος Γιαχάεβ – Κώστας Παπαδόπουλος και Τσιριγώτης.

Διαιτητές (άριστοι): ΔΡΑΓΑΤΗΣ Α., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ε., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Σιμιτζής, Βαγγέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Μπρότσι (88' Λιάππης), Κετέογλου (85' Μαγγανάς), Σεΐτι, Φουστέρης, Παπανικολάου (66' Δρούγκας), Κριεμάδης, Λιούμης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Χουσεΐν, Τσιριγώτης, Πώχος, Τζώρας, Χάλαρης, Ασλάνης (80' Ιατρού), Βαμβακούσης (35' λ.τρ. Βουκελάτος – 88' λ.τρ. Σαλίβερος), Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος.