×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σούπερ η Μάχη Μαραθώνα! (video)

Σούπερ η Μάχη Μαραθώνα! (video)

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου έπαιξε υποδειγματικά την κόντρα και επικράτησε 0-4 του Νικηφόρου

από
στις 04/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0-4

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Μάχη Μαραθώνα που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου την Κυριακή (3/4) επικράτησε με 0-4 στον Γέρακα του Νικηφόρου, ο οποίος «καιγόταν» για βαθμούς αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Για κακή τους τύχη οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε μια εξαιρετική Μάχη που αμύνθηκε άψογα και έπαιξε υποδειγματικά την κόντρα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μαραθώνας έπαιξε με οκτώ στους έντεκα γηγενής αθλητές και άλλους πέντε προωθημένους από τις ακαδημίες ώς αναπληρωματικούς. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ως ένα σημείο ήταν ντέρμπι με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Μάχη που είχε δοκάρι στο 2' με τον Σένε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30', όταν ο Σωτηριάδης εκτέλεσε από κοντά τον Φελέσκουρα και έκανε το 0-1. Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο υψηλόσωμος άσος τον οποίο λίγο πριν το γκολ είχε περάσει σέντερ φορ ο Σταύρος Ηλιόπουλος, γύρισε στην άμυνα... Οι γηπεδούχοι του Κώστα Τσίχλη στο α' μέρος φώναξαν για ένα πέναλτι, ενώ είχαν και ένα ακυρωθέν γκολ.

Στην επανάληψη ο Νικηφόρος ανέβηκε ψηλά τα έπαιξε όλα για όλα και είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση, με την Μάχη ωστόσο να παίζει άψογα στην αντεπίθεση και να βάζει άλλα τρία γκολ! Το 0-2 σημείωσε στο 63' ο Καλιακούδας με σουτ, ενώ στο 80' ο Άντι Σένε με πλάσέ πέτυχε το 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Κες Σένε στο 89' με πλασέ μέσα από την περιοχή.

***Κορυφαίοι του αγώνα για την Μάχη Μαραθώνα οι Καλιακούδας, Σωτηριάδης, Καχόπουλος και Σένε Άντι.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Πολυχρονιάδης, Παπαδόπουλος

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Τσαγκαράτος, Παπακώστας (75' Κεχαγιαννάκης), Ρίζος Π., Καταραχιάς, Παυλίδης (46' Καννελόπουλος), Μαρσέλος, Χαρικιόπουλος, Ρίζος Θ. Δούβος, Αποστολόπουλος.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καλιακούδας, Σταμπέλος (86' Παιδής), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (75' Κοροβέσης), Νταής, Σένε Άντι (83 Σένε Κ.), Μίχας, Καχόπουλος.