×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετη νίκη ο Θησέας που... φουλάρει και για το πρωτάθλημα!

Άνετη νίκη ο Θησέας που... φουλάρει και για το πρωτάθλημα!

Οι «Άγιοι» που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους, επικράτησαν 2-0 του Αμφιάραου και πλέον τους μένει ο τίτλος του πρωταθλητή

από
στις 05/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2-0

Εύκολα κι απλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμφιάραου ο Θησέας, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στη Β' κατηγορία. Οι «Άγιοι» του Γιώργου Γκιόκα επιβεβαίωσαν για ακόμα μια αγωνιστική την ανωτερότητα τους και έφτασαν άνετα στη νίκη (2-0) που φυσικά τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άλλωστε, ο Θησέας μετά το κλείδωμα του προβιβασμού στοχεύει και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας για την ώρα το μεγάλο φαβορί. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του κυριακάτικου αγώνα, οι γηπεδούχοι παρουσιάζοντας το γνωστό σοβαρό πρόσωπο και την καλή εικόνα που μας έχουν συνηθίσει, έφτασαν εύκολα στην επικράτηση κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων από κάποια στιγμή και μετά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' ο Ζιάγκος με ωραίο φαλτσαριστό πλασεδάκι, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στην επανάληψη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαγγίνα που ήταν εκ των κορυφαίων. Το πέναλτι αξίζει να σημειώσουμε πως το κέρδισε ο Ρακιπλάρι με το πείσμα του αφού πίεσε και έκλεψε τη μπάλα από τον αμυντικό. Στο β' μέρος η είσοδος του Μαντόπουλου έδωσε φρεσκάδα στον Θησέα ο οποίος όμως παίζοντας στο... ρελαντί δεν σημείωσε άλλο τέρμα παρότι είχε ευκαιρίες κυρίως με τον κινητικό Ζιάγκο.

***Η οικογένεια του Θησέα γιόρτασε με δείπνο την άνοδο στη Β' κατηγορία σε γνωστό εστιατόριο. Παράλληλα το Σάββατο στην ταβέρνα ''Τσέλιγκας'' στη νέα Μάκρη θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας.

Διαιτητές: ΠΕΡΔΙΚΗΣ Ι., ΛΑΜΠΡΟΣ Γ., ΚΟΡΩΝΙΑΣ Ν.

(Παρατηρητής: ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Βοτσίδης, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Ζούρος (46' Μαντόπουλος), Μαγκουσοχατζάκης, Ρακιπλάρι (80' Αμάτι), Ζιάγκος, Γεωργάτος (73' Ζέρβας), Ταμιχτσής.

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Πύρος, Μίχας, Τζαβέλλας, Νικολάου, Μασλιας, Ράπτης, Μπίμπας, Μαργιέτας, Αντωνίου, Κουρούπας, Αντωνόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 15:39