×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Παλικάρι ο Νικηφόρος, σταμάτησε την πρωταθλήτρια Θύελλα!

Παλικάρι ο Νικηφόρος, σταμάτησε την πρωταθλήτρια Θύελλα!

Ο Νικηφόρος που μάχεται για την σωτηρία του, κράτησε τους Λιγνιτωρύχους -των δώδεκα σερί νικών- στο 1-1 μέσα στην Ραφήνα

από
στις 06/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ - Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-1

Όλα τα καλά (βλέπε σερί νικών) έχουν ένα τέλος! Αυτό συνέβη και στην πρωταθλήτρια Θύελλα, η οποία μετά από 12 συνεχόμενες επιτυχίες (!) είδε... στοπ και έμεινε στο 1-1 με τον Νικηφόρο μέσα στην Ραφήνα. Το καλό για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη βέβαια, είναι ότι η απρόσμενη εντός έδρας σημερινή γκέλα, ήρθε σε μια στιγμή που δεν έχει κανένα αντίκτυπο.

Άλλωστε, η Θύελλα πλέον περιμένει πως και πως να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να μπει στη μάχη των μπαράζ, έτσι ώστε να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική. Από εκεί και πέρα, στα του αγώνα, ο Νικηφόρος ήταν ευχάριστη έκπληξη και πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση κατάφερε να πάρει ισοπαλία σε μια έδρα που πολλές ομάδες, αν όχι όλες, γνώρισαν την ήττα.

Και μάλιστα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, με την Θύελλα να έχει από το ξεκίνημα τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να κυκλοφορεί τη μπάλα. Αυτή η υπεροχή, πάντως, ήταν ουσιαστικά ανούσια για τους Λιγνιτωρύχους που ναι μεν δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αποτελεσματικοί. Παρ' όλα αυτά, η Θύελλα βρήκε λύση στο 20' και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Λευτέρη Παπαδόπουλου από πάσα του Μουτζακά.

Λίγο αργότερα ο σκόρερ είχε δύο ακόμα επικίνδυνες στιγμές, με το 1-0 να είναι εν τέλει σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Νικηφόρο, καθώς στο 57' αποβλήθηκε ο Παπακώστας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσίχλη, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και ένα λεπτό μετά ισοφάρισαν με κεφαλιά του Θωμά Ρίζου!

Αυτή η εξέλιξη έφερε, όπως ήταν φυσικό, την οπισθωχώρηση των φιλοξενούμενων στην άμυνα τους με σκοπό να κρατήσουν την ισοπαλία. Αντίθετα η Θύελλα ανέβασε τις γραμμές της, την πίεση της και άγγιξε το γκολ στο φινάλε σε δύο περιπτώσεις με τους Μπουντάκη και Βαζέχα. Και οι δύο, ωστόσο, έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Φελέσκουρα που έκανε μεγάλο ματς και ήταν κορυφαίος του γηπέδου.

***Διακριθέντες για την Θύελλα Ραφήνας οι Μαστρογιαννούδης, Παπαδόπουλος Ελ. Δ.

***Κορυφαίος για τον Νικηφόρο ο Φελέσκουρας, διακριθέντες οι Ρίζος Θ., Δούβος.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Τζαφόλιας Δ., Μπαλαγκά

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δράμπαλης, Μπαξεβάνης, Παπαδόπουλος Ελ. Δ., Μανουσάκης, Ντούνης, Ανδρεαδάκης, Αράπης (60’ Μπουντάκης), Μαστρογιαννούδης, Μουτζακάς (71’ Βαζέχα), Ντε Ντέους, Παπαδόπουλος Ελ. Λ. (60’ Ντόσκας).

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελεσκούρας, Τσαγκαράτος, Παπακώστας, Ρίζος Π., Μωυσιάδης, Αποστολόπουλος, Μαρσέλος (90’ Κανελλόπουλος), Χαρικιόπουλος (74’ Καταραχιάς), Ρίζος Θ., Δούβος, Κεγιαδάκης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 22:49