×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Νικολακάκης 4-3 την Ζωφριά!

Ο Νικολακάκης 4-3 την Ζωφριά!

Η ομάδα του Νικολακάκη επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι της Ζωφριάς, την οποία θα βρει στον δρόμο της η Θύελλα Ραφήνας στα μπαράζ ανόδου

από
στις 23/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΖΩΦΡΙΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-4

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Εθνικού Πανοράματος, ο Νικολακάκης επικράτησε 3-4 της Ζωφριάς, την οποία θα βρει στον δρόμο της η Θύελλα Ραφήνας στα μπαράζ ανόδου.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και μάλιστα να προηγούνται 1-3 στο 55'... Η Ζωφριά, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και με κορυφαίο τον Πρισιμιτζή (χατ-τρικ) ισοφάρισε σε 3-3, με τον Εγιουρούμ να είναι εκείνος που στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 3-4 υπέρ του Νικολακάκη...

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 20' με σουτ του Πρισιμιτζή, αλλά την ομάδα του Βρεττού να ισοφαρίζει στο 30' με πλασέ του Νταγιάντα. Στο 35' ο Καλέρης πέτυχε το 1-2 με πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 55' έφερε το ματς στο 1-3. Η Ζωφριά αντέδρασε, μείωσε στο 57' με τον Πρισιμιτζή ο οποίος ξαναχτύπησε στο 60' και ισοφάρισε με σουτ σε 3-3! Ο Νικολακάκης που είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-4, χάρη σε πέναλτι του Εγιουρούμ στο 79'.

***Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτρομάνος (ΕΠΣΑΝΑ).

ΖΩΦΡΙΑ: Τσεκούρας, Σταγάκης, Γεγές, Σταμούλης (46' Βλαχάδας), Κουμουλίδης, Χάρμπαλης, Πρισιμιτζής, Πουλικίδης (46' Ρεφενδάριος), Καραχάλιος (46' Ματζιούρας), Παπάζογλου (78' Νικολαρέας), Πλατανιάς.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης (76' Σαββίδης), Δαμιανίδης, Νίκας, Μιχαηλίδης (52' Ρέππας),Τσαπανίδης, Παπαδόπουλος, Σταύρος (70' Αλετράς), Καλέρης, Σκούρας, Νταγιάντας, Εγιουρούμ.