×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετο πέρασμα από τα Γλυκά Νερά ο Παλλαυρεωτικός

Άνετο πέρασμα από τα Γλυκά Νερά ο Παλλαυρεωτικός

Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη επικράτησε 1-3 του Αστέρα, με κορυφαίο τον Τάσο Χρήστου

από
στις 25/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-3

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Παλλαυρεωτικός παρουσιάστηκε σοβαρός και δεν δυσκολεύτηκε να περάσει νικηφόρα από τα Γλυκά Νερά, επικρατώντας 1-3 του τοπικού Αστέρα. Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη ήταν σαφώς ανώτερη από τους γηπεδούχους, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο...

Το 0-1 ήρθε στο 20', όταν ο κορυφαίος της αναμέτρης Τάσος Χρήστου έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια και με άψογο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, από εκτέλεση φάουλ του Φετολάρι.

Όλα τελείωσαν στο 40', με τον Φετολάρι να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Χρήστου και εκείνος με άψογο πλασέ να σημειώνει το 0-3, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι Λαυριώτες κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα να μειώσει στο 65'.

***Διακριθέντες για τον Παλλαυρεωτικό οι Χρήστου, Φετολάρι και Κωνσταντινίδης.

Διαιτητές: Καρράς, Νίκας, Δελατόλας

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (75' Δεμένεγας), Κωνσταντινίδης, Φετολάρι, Βασιούλας (46' Ζουμάς), Καυκιάς (65' Αδάμης), Μπαλόπητας, Νικολαΐδης, Χρήστου.