×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Μπαμ» με Γκαβασιάδη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

«Μπαμ» με Γκαβασιάδη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» ο ικανότατος επιθετικός, αφού έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Μιχάλη Τσίκλο

από
στις 06/07/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Με υψηλούς στόχους μπαίνει στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Λαυρίου κάτι που αποδεικνύουν και οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των αθηναϊκών γηπέδων, τον Γιάννη Γκαβασιάδη, που απασχολούσε ένα πολλές ομάδες.

Ο ικανός άσος, που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και κατά το παρελθόν στους Λαυριώτες, τα βρήκε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Μιχάλη Τσίκλο που βάζει -και φέτος- βαθιά το χέρι στην στέπη, και επιστρέφει στη Νεάπολη με στόχο το πρωτάθλημα. Σαφέστατα η προσθήκη του «Γκάβα» δυναμώνει αφάνταστα τον Ολυμπιακό στη γραμμή κρούσης και λύνει τα χέρια του κόουτς Γιώργου Δημητρόπουλου. Ο Γιάννης Γκαβασιάδης να θυμίσουμε πως προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στον Κουβαρά με 18 γκολ-12 ασίστ σε 24 συμμετοχές, πρόπερσι είχε πετυχημένη παρουσία στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό Πειραιώς (Ακαδημίες), Μαρκό, Εθνικό Αστέρα, Δόξα Κορωπίου και Καλλιθέα.

***Την επόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λαυρίου. Σε αυτήν θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Σε αυτό δεν θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Καραμολέγκος, λόγω της συμμετοχής του στην ΕΠΣΑΝΑ, ως πρώτος αντιπρόεδρος. Πρόεδρος αναμένεται να παραμείνει ο βασικός χρηματοδότης του Ολυμπιακού Λαυρίου, Μιχάλης Τσίκλος.