×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Το νέο Δ.Σ. του Κεραυνού Κερατέας και οι στόχοι του!

Το νέο Δ.Σ. του Κεραυνού Κερατέας και οι στόχοι του!

Οικονομική εξυγίανση, ανάπτυξη της Ακαδημίας και αγωνιστική σταθερότητα οι τρεις βασικοί άξονες της νέας διοίκησης υπό την προεδρία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά

από
στις 24/08/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Παρουσιάστηκε από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Κερατέας το πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο σύλλογος για τη σεζόν 2016-2017.

Όπως τόνισε τόσο ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, που έχει αναλάβει την προεδρία, όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αδάμης, που είναι Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν είναι τρεις...

-Βασική προτεραιότητα είναι η οικονομική εξυγίανση προκειμένου γίνει ένα συμμάζεμα στον συγκεκριμένο τομέα, που έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως με το χρέος προς το ΙΚΑ. Πάνω σ' αυτό, μάλιστα, γίνονται σημαντικές προσπάθειες με λεπτούς χειρισμούς και φαίνεται πως ο Κεραυνός αποκτά νέο ΑΦΜ καθαρίζοντας μια και καλή...

-Δεύτερος σημαντικός τομέας που έχει δοθεί μεγάλο βάρος είναι οι Ακαδημίες, στις οποίες Υπεύθυνος έχει τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Δήμας. Το νέο Δ.Σ. του Κεραυνού είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει στην ανάπτυξη των τμημάτων Υποδομής -γι αυτό και γίνονται σημαντικές κινήσεις- γνωρίζοντας πως εκεί κρύβεται το μέλλον του συλλόγου. Χαρακρηριστικά, ο κ. Αδάμης τόνισε πως δική του επιθυμία είναι τα επόμενα χρόνια ο Κεραυνός να έχει πέντε δικά του παιδιά, που θα έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία, στη βασική ενδεκάδα της ανδρικής ομάδας!

-Το τρίτο κομμάτι που απασχολεί τη νέα διοίκηση είναι το καθαρά αγωνιστικό. Συγκεκριμένα, στόχος είναι η αγωνιστική σταθερότητα προκειμένου ο Κεραυνός να καταφέρει να ορθοποδήσει και να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, σε μια ομολογουμένως δύσκολη σεζόν που ξεκινά.

Αυτό το κομμάτι ουσιαστικά το έχουν αναλάβει ο προπονητής Τάκης Μακροδημήτρης μαζί με τον Υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού σχεδιασμού Παναγιώτη Τσίκλο. Πρόκειται για δύο ανθρώπους έμπειρους στον χώρο του ποδοσφαίρου και σίγουρα ο Κεραυνός μπορεί να νιώθει ασφάλεια για την επόμενη ημέρα και το χτίσιμο της ανδρικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Κεραυνού βγάζει μια αύρα ενότητας και αναμφίβολα πρόκειται για μια διοίκηση ισχυρή. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η παρουσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά στην προεδρία, ο οποίος μπήκε μπροστάρης ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του Κεραυνού, σώζοντας την ομάδα, ρισκάροντας και το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει αυτή η απόφαση.

Μαζί του, όμως, και πρέπει να σημειωθεί είναι και ο Σταύρος Ρόζης από την πλευρά της αντιπολίτευσης και μάλιστα σε καίριο πόστο, αυτό του Αντιπροέδρου! Δείγμα βέβαια της ενότητας που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα για το καλό του Κεραυνού. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις Αντιδημάρχοι στο νέο Δ.Σ. (Αντωνίου Αναστάσιος, Τσίκλος Παναγιώτης, Στουραΐτης Ηλίας, Αδάμης Γιάννης), ενώ μέσα είναι και ο Πολύζος Γιώργος (Υπεύθυνος ΕΠΟ - ΕΠΣΑΝΑ), που είχε θέση και στο προηγούμενο Δ.Σ. με τον κ. Μακροδημήτρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Κερατέας:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λουκάς Δημήτρης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α': Ρόζης Σταύρος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β' και ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Πάσχος Ιωάννης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ: Αντωνίου Αναστάσιος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Τσίκλος Παναγιώτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ και ΧΟΡΗΓΙΩΝ: Στουραΐτης Ηλίας

ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Αδάμης Γιάννης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΟ / ΕΠΣΑΝΑ: Πολύζος Γιώργος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Δήμας Παναγιώτης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αθανασίου Δημήτρης

ΤΑΜΙΑΣ: Λουκάς Κωνσταντίνος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μακροδημήτρης Τάκης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Κατσάνος Μπάμπης

ΕΦΟΡΟΣ: Χελιώτης Νίκος

ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Βιζιοτίδης Άκης

***Εκ παραδρομής γράφτηκε πως πόστο, ως ταμειακή εισπράκτορας, έχει στο νέο Δ.Σ. του Κεραυνού η Στουραΐτη Ελεάννα, γεγονός που διαψεύστηκε από την ίδια με προσωπική δήλωση της στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 17:54