×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέναντι στα μαχητικά Καλύβια

Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέναντι στα μαχητικά Καλύβια

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 0-2 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

από
στις 10/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-2

Τα Καλύβια έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν χάρη στην ποιότητα που διαθέτουν και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Το τελικό 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων διαμορφώθηκε χάρη σε γκολ των Καραγιάννη (23') και Γκαβασιάδη (78'), την ώρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 22' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σκέρντι Πλάκα με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Ήταν μια αναμέτρηση αρκετά ισορροπημένη, τουλάχιστον στο πρώτο 25λεπτο. Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος με σουτ του Κοντογιάννη στο 14', ενώ τα Καλύβια απάντησαν στο 20' με πλασέ του Πλάκα! Λίγο αργότερα ο επιθετικός των γηπεδούχων έβλεπε δεύτερη κίτρινη για θέατρο (ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε για επαφή με τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή) και άφηνε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου δευτερόλεπτα μετά την αποβολή βρήκε την λύση που έψαχνε χάρη σε τρομερή προσπάθεια του κορυφαίου του αγώνα Βασιλείου από δεξιά, με τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ να κάνει κούρσα, να σπάει τη μπάλα σωστά στο ύψος του πέναλτι κι από κει ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο γκολκίπερ Κόλλια. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου παίζοντας από εκεί και πέρα με παίκτη παραπάνω είχε τον έλεγχο, κυκλοφόρησε την μπάλα και απείλησε με δεύτερο γκολ τόσο στο 32' με τον Κοντογιάννη όσο και στο 40' με τον Γκαβασιάδη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης υπήρχε έντονη νευρικότητα και από τις δύο πλέυρές με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε κάτι αξιόλογο. Τα πράγματα ηρέμησαν μετά το 55', με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να απειλεί σε περισσότερες περιπτώσεις, αλλά τα Καλύβια να το παλεύουν μέχρι το τέλος. Καλές στιγμές σημειώθηκαν στο 55' με σουτ του Γκαβασιάδη, στο 65' με τον Κοντογιάννη, ενώ στο 67' οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους φάση με πλασέ του Οικονομίδη. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 78', όταν ο Γκαβασιάδης συνεργάστηκε άψογα με τον Παπαγεωργίου και ο πρώτος τελείωσε ιδανικά την φάση διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 με πλασέ.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ολοκλήρωσε και εκείνος το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς τραυματίστηκε ο Μπεργιάννης στο 80', με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους.

***Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλου.

***Αρκετός κόσμος στο γήπεδο και ωραία ατμόσφαιρα τόσο από τους φίλους των Καλυβίων όσο και από εκείνους του Ολυμπιακού Λαυρίου.

***Διακριθέτες για τα Καλύβια οι Μάτι, Χριστόπουλος, Τσομπανάκης και Λευθεροχωρίτης.

***Για τον Ολυμπιακό Λαυρίου κορυφαίος ο Βασιλείου, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γκαβασιάδης, Τσίκλος, Κοντογιάννης.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τσαλικόγλου, Βιτσεντζάτος

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης Λ., Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (68' Ντίνος), Χάσκα (60' Κότσα), Καρελιώτης, Πλάκα, Μάτι, Τσώκος (46' Οικονομίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κ., Βασιλείου, Πατσαούρας (46' Σιδερής), Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος (60' Παπαγεωργίου), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (82' Καρύδης), Καραγιάννης Μ.