×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δύο στα δύο με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Δύο στα δύο με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 0-4 το Κρυονέρι με δύο γκολ του Γκαβασιάδη κι από ένα των Σιδερή, Μουστόγιαννη

από
στις 25/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-4

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός Λαυρίου, νίκησε 0-4 το Κρυονέρι και πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σοβαροί, κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτουν και έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε δύο γκολ του Γιάννη Γκαβασιάδη κι από ένα των Σιδερή, Μουστόγιαννη.

Όσον αφορά το Κρυονέρι, το πάλεψε, είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Το σημαντικό για τους γηπεδούχους είναι πως εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα, ενώ είχαν και τη δυναμική υποστήριξη του κόσμου τους, πράγμα πολύ σημαντικό για τη δύσκολη συνέχεια...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Λαυρίου των Γιώργου Δημητρόπουλου – Γιώργου Φαράκου μπήκε καλύτερα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και στο 20' άνοιξε το σκορ με σουτ του Σιδερή, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Μουστόγιαννη. Να θυμίσουμε πως οι δύο τους είχαν συνεργαστεί άψογα και στην πρεμιέρα, στο γκολ-νίκης επί της Ατλαντίδας.

Το 0-2 ήρθε στο 42' με ωραίο σουτ του Γκαβασιάδη, από δεύτερη ασίστ Μουστόγιαννη, ενώ στο 65' ο Γκάβα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δεικτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 0-4 για τον Ολυμπιακό Λαυρίου διαμόρφωσε στο 82' ο Μουστόγιαννης με πλασέ. Ενδιάμεσα τόσο οι Λαυριώτες κυρίως, όσο και οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες. Ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Κωνστ. Καραγιάννης μάλιστα με δύο σημαντικές επεμβάσεις σταμάτησε τους Σπυρίδη και Κορωνέρο.

***Διακριθέντες για το Κρυονέρι οι Κανταρέλης, Κολώτας, Βαμβάτσικος.

***Κορυφαίος του αγώνα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο Γκαβασιάδης με τα δύο τέρματα που πέτυχε, ενώ είχε και δύο ακυρωθέν (το ένα για οφ-σάιντ και το δεύτερο για επιθετικό φάουλ)... Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μουστόγιαννης (γκολ και ασίστ), ενώ γενικά όλοι οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν υστέρησε κανείς.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τσαλίκογλου, Σόφιας

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Ανίνος, Κολώτας (65' Μανουσάκης Ν.), Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Δεσύλλας, Κανταρέλης (65' Ρίζος), Κορωνέρος, Καμαρίτης (70' Ζερμπίνης), Σπυρίδης, Αγγελιδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης (80' Καρύδης), Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης (64' Παπαγεωργίου), Τσιάτσιος (85' Άπο), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Σιδερής.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 22:15