×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ισοπαλία στον Μαραθώνα, «φωνάζει» η Ατλαντίδα

Ισοπαλία στον Μαραθώνα, «φωνάζει» η Ατλαντίδα

Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, σε ένα ματς με φάσεις εκατέρωθεν - Χαμένο πέναλτι για την Μάχη, παράπονα της Ατλαντίδας για τη διαιτησία

από
στις 25/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μάχη Μαραθώνα και Ατλαντίδα που έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες παρότι έκαναν καλό ματς και είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, δεν το έκαναν κι έτσι έμειναν μακριά από το τρίποντο και σ' αυτή την δεύτερη αγωνιστική. Την σπουδαιότερη ευκαιρία σαφώς την έχασαν οι γηπεδούχοι του Σταύρου Ηλιόπουλου με το άστοχο πέναλτι του Μίχα, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Ανθούσας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία...

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, με την Μάχη να ξεκινά καλύτερα στο παιχνίδι και να απειλεί πρώτη με τον Θανόπουλο. Στο 15' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι αμυνόμενου, με τον Μίχα ωστόσο από τα 11 βήματα να αστοχεί, στέλνοντας τη μπάλα άουτ! Το ματς από εκεί και πέρα απέκτησε γρήγορο ρυθμό, η μπάλα ήταν πάνω κάτω και υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ατλαντίδα είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Παππά. Την μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, του β' μέρους την έχασε η Μάχη, όταν στο 80' ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Επίσης οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Σένε και Σωτηριάδη στο 90', όταν ο Κολοτούρος με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε. Κάπως έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν πόντο.

***Η Ατλαντίδα έχει πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, τα οποία εξέφρασε άλλωστε και μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του πέναλτι, αφού θεωρούν πως δεν υπάρχει χέρι, ενώ φωνάζουν ιδιαίτερα για δύο γκολ ακυρωθέν του Καλιαμπάκα, αφού τονίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση οφ-σάιντ.

***Διακριθέντες για την Μάχη οι Σωτηριάδης, Ραπτογιάννης και ο Μίχας, αν και μοιραίος.

***Κολοτούρος, Σιούτης και Μαλάι διακριθέντες για την Ατλαντίδα.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Δουλγεράκης, Καραθανάσης

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καλιακούδας (46' Νταής), Καχόπουλος (70' Ραπτογιάννης), Μουρούτης, Σωτηριάδης, Καραλής, Σένε Άντι, Παπαδάκης (80' Παρούσος), Θανόπουλος, Μίχας, Παπαδόπουλος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Βιδάλης, Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Κουλίρα, Σιούτης (80' Οικονόμου), Μπούμπας (46' Κόντι), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης (70' Κούτρος), Μαλάι.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 23:53