×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό στο Μαρκόπουλο ο Νικολακάκης (video)

Διπλό στο Μαρκόπουλο ο Νικολακάκης (video)

Η ομάδα του Κώστα Βρεττού επικράτησε 1-3 της Μαρκό σημειώνοντας δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα

από
στις 26/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΡΚΟ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1-3

*Το βίντεο με τα γκολ είναι του Αργύρη Πουλάκη (ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Ο Νικολακάκης εμφανίστηκε σοβαρός, αποτελεσματικός και πήρε αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση στο Μαρκόπουλο. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού, λοιπόν, επικράτησε δίκαια 1-3 της Μαρκό, με αποτέλεσμα να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, όπου έχει μπει δυναμικά. Ουσιαστικά μιλάμε για μια αναμέτρηση που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο τέταρτο, όταν και ο Νικολακάκης πετυχαίνει δύο τέρματα. Η Μαρκό πλήρωσε τα αμυντικά κενά που παρουσίασε και μοιραία ήλθε η ήττα, καθώς δεν μπόρεσε από εκεί και πέρα να επανέλθει στο ματς...

Το 0-1 για τον Νικολακάκη σημείωσε ο Πιτσούνης στο 5' με δυνατό σουτ, ενώ στο 16' ο Εγιουρούμ ήταν εκείνος που με πλασέ έγραψε το 0-2. Οι δύο αυτοί σκόρερ ήταν κορυφαίοι του αγώνα και δημιούργησαν τα περισσότερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Η Μαρκό είχε να αντιμετωπίσει και την... αναποδιά με τον τραυματισμό του Δημογιάννη, που είναι παίκτης βαρόμετρο.

Ο Νικολακάκης, που πέτυχε το 0-3 με σουτ του Κουμουλίδη στο 80', έκανε άριστο παιχνίδι τακτικά - ανασταλτικά και κινδύνευσε σε δύο τρεις περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Μαρκό το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με τον Βασιλό στο 81', ενώ λίγο πριν ο Καραγιαννίδης σημάδεψε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

***Ο τεχνικός της Μαρκό Γιώργος Παπαϊωάννου μετά την άσχημο αποτέλεσμα τόνισε πως «Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια μέσα από την σκληρή δουλειά».

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Μήταρης, Βιτσεντζάτος

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Τσεβδερίκοφ (75' Κερμέζο), Ρεντζής, Ζαφειρόπουλος (35' Πετράι), Δημογιάννης (15' λ.τρ. Μυρασχεντής), Βασιλός, Ζατσελάρι, Μινάι.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Θεοδωρής, Νίκας (62' λ.τρ. Καραγιαννίδης), Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (78' Σκορδάς), Πεΐδης, Καλέρης, Κουμουλίδης, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (68' Παπιδάκης), Γκίτζος.