×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Κεραυνοί» της Λαυρεωτικής: «Βρώμικο πρωτάθλημα, το οποίο έχει οριστεί πριν ακόμα ξεκινήσει»!

«Κεραυνοί» της Λαυρεωτικής: «Βρώμικο πρωτάθλημα, το οποίο έχει οριστεί πριν ακόμα ξεκινήσει»!

Τρομερές καταγγελίες από την Λαυρεωτική, που εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου

από
στις 12/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Φρικτά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του Μαλαμά έχουν στην ΑΠΕΛ! Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, η επίσημη Λαυρεωτική εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρυρίας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Βασίλης Πολύμερος.

Αναλυτικά:

«Δεν αξίζει να ηγεισαι να δίνεις τα λεφτά σε μια ομάδα και να παίζεις σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα το οποίο έχει οριστεί πριν ακόμα ξεκινήσει.

Θα ήταν πιο ορθο να μας πούνε ''μαλακες'' τα λεφτά σας όχι φέτος γιατί το ''παιχνίδι'' είναι για άλλους απλά σας θέλουμε κομπαρσους για να συμπληρωσουμε την κατηγορία.

Μιλάμε για μία σφαγή που υπέστη η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι, ένα παιχνίδι με εντεταλμενη υπηρεσία από τον ''κύριο'' Μαλαμα, που έπρεπε να βγει νικήτρια πάση θυσία η αντίπαλη ομάδα.

Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να μας παίξουν οι αντίπαλοι στα ίσα και δεν είναι τυχαίο που ασχολούνται άνθρωποι που ήταν χρόνια στον Ολυμπιακό Λαύριου με την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και πηγαίνουν σαν παρατηρητες σε όλα τα παιχνίδια τις ομάδας του. ΤΥΧΑΊΟ???

Όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν.... και γ αυτό υπάρχουν σε μια πόλη όπως είναι το Λαύριο με 15.000 κόσμο τρεις ομάδες ΤΥΧΑΊΟ??? Και αυτο??

Οι σφαγες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολλές και σε άλλες ομάδες. Παντού βρωμιά ακόμα και σε αυτές τις μικρές κατηγορίες, σίγουρα θα κοιμάστε ήσυχα τα βράδια ''κύριοι'' εξυγιαντες του ελληνικού πρωτάθληματος...

Πρόεδρος Λαυρεωτικης».