×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα νίκη ο Γέρακας με ωραίο ποδόσφαιρο (video)

Νέα νίκη ο Γέρακας με ωραίο ποδόσφαιρο (video)

Η ομάδα των Σαβούρδου-Βαγενά επικράτησε 3-1 της Δόξας Ποντίων, σε ματς που παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές

από
στις 21/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. 3-1

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Γέρακας που πανηγύρισε την Κυριακή (20/11) δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου-Μάκη Βαγενά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, κατάφερε να επικρατήσει 3-1 της Δόξας Ποντίων παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Ήταν γενικά ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, το οποίο πάλεψε αρκετά και η Δόξα Ποντίων.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 15' είχαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Φελέσκουρας σταμάτησε τον Βλαντόιου. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Γέρακας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πίεσε ασφυκτικά για ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με σουτ των Καλούδη, Αποστολίδη και Δριλάκη, ενώ αποκορύφωμα των ευκαιριών ήταν η κεφαλιά του Δελάρδα στο 32' όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκηνικό αυτό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη Δόξα Ποντίων να αμύνεται και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Η υπεροχή του Γέρακα απέφερε καρπούς τελικά στο 55' όταν ο Δελάρδας με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκιόλα και έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση και στο 62' ήλθε η ισοφάριση... Σκόρερ ο Μαβίδης, ο οποίος έκανε εκπληκτικό κατέβασμα της μπάλας αδειάζοντας τον αντίπαλο και με πλασέ νίκησε τον Φελέσκουρα. Ο Γέρακας έδειξε χαρακτήρα από εκεί και πέρα και παρότι η Δόξα Ποντίων ήταν άκρως επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση, η ομάδα των Σαβούρδου-Βαγενά είχε την ηρεμία να φτάσει στη νίκη με ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Το 2-1 ήλθε στο 67' όταν οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Αποστολίδη, εκείνος άδειασε τον αντίπαλο και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Όλα τελείωσαν στο 80' όταν ο Αποστολίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

***Διακριθέντες για τον Γέρακα οι Δελάρδας, Αποστολίδης και Τσοριζίδης.

Διαιτητές: Καρράς, Μπαλαγκά, Χριστόπουλος

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Τσιροζίδης, Πατρινός (60' Ζούρος), Βλαχιώτης (65' Μίαρης), Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτας, Καλούδης, Αποστολίδης, Δριλάκης (81' Καραμολέγκος), Δελάρδας.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλα, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Μιχαηλίδης, Ρούντος, Αθανασέλος (81' Βενετικίδης), Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Βλαντόιου (64' Πέτρου), Σονίδης (50' Αντωνιάδης).