×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με «πεντάρα» στην επόμενη φάση η Ατλαντίδα (video)

Με «πεντάρα» στην επόμενη φάση η Ατλαντίδα (video)

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη νίκησε 5-0 τον ΑΟ Συκαμίνου και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου

από
στις 23/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ 5-0

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλαντίδα, που επικράτησε 5-0 του ΑΟ Συκαμίνου στο γήπεδο της Ανθούσας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη, επιβεβαίωσε από νωρίς-νωρίς την ανωτερότητα της κι έφτασε σε ένα μεγάλο σκορ, αγωνιζόμενη μάλιστα με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, ήταν εκείνος που στο 5' άνοιξε το σκορ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 27' ο Μαργέτης με πλασέ, μετά από όμορφο συνδυασμό.

Το 3-0 σημείωσε στο 44' ο Πανόπουλος με μακρινό σουτ και το 4-0 ο Κόντι στο 55' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' με αυτογκόλ. Η Ατλαντίδα στην επανάληψη κατέβασε ρυθμούς και έκανε συντήρηση εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Αήττητο.

Διαιτητές: Τρίγαζης, Παπαδιώτης, Ντόστης

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Νταλάκας, Οικονόμου, Παπασωτηρίου, Πούλιος, Καρποντίνης, Μαργέτης, Πανόπουλος (46' Σίνος), Καμπάνταης (70' Θεοδωράκης), Χρυσάφης (25' Παππάς), Κόντι.

ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ: Καγιώργης, Τσαβδάροφ (46' Λεμπούσης), Μανδυσιος (75' Ματακος), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Τιμπαλέξης, Ρέδι (46' Μονέ), Μακρής, Παπαδάκης, Μαναλης, Τυροβόλης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 21:22