×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μεγάλη νίκη και επιστροφή στις επιτυχίες το Κορωπί

Μεγάλη νίκη και επιστροφή στις επιτυχίες το Κορωπί

Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα επικράτησε 1-0 της Λαυρεωτικής με γκολ του Μαστρογιάννη

από
στις 26/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Παλικαρίσια και πολύτιμη νίκη, απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο, πανηγύρισε το Σάββατο (26/11) ο ΑΟ Κορωπίου! Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 της Λαυρεωτικής στο Αντώνης Πρίφτης και επέστρεψε στις επιτυχίες, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με το Κορωπί να μπαίνει καλύτερα και να απειλεί στο 1' με χαμένο τετ α τετ του Μπανάι ο οποίος πλάσαρε άουτ. Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Βλάχου να σημαδέψει έξω, ενώ στο 17' ο ΑΟΚ πέτυχε το 1-0: Ήταν ένα παράλληλο γύρισμα του Βλάχου, με τον Μαστρογιάννη να νικά τον Παππά με έξυπνο τακουνάκι. Η ΑΠΕΛ ανέβηκε μετά το 25λεπτο και στο 35' έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν από προσπάθεια του Σεΐτι η μπάλα έφτασε στον Μεντί, αλλά εκείνος δεν εκτέλεσε σωστά κι ενώ ήταν σε θέση βολής!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λαυριώτες βρισκόμενοι πίσω στο σκορ ανέβασαν τις γραμμές τους και ρίσκαραν. Δυσκολεύονταν, ωστόσο, να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν, καθώς το Κορωπί έκανε εξαιρετικό ματς ανασταλτικά. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά οι όποιες σέντρες έγιναν αποκρούστηκαν με ευκολία από την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και από τον σταθερότατο γκολκίπερ Ούσιο. Το Κορωπί είχε προς το φινάλε δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις με τους Μαστρογιάννη και Μπονέ, ενώ η ΑΠΕΛ απείλησε στην καλύτερη της φάση με τον Μεντί.

***Διακριθέντες για το Κορωπί οι Μαστρογιάννης, Πάντου, Αλεξίου και Μπανάι.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονιάδης, Γκόντα

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Αλεξίου, Πάντου, Κάλλης, Σεϊτάι (89' Λυμπερόπουλος), Τογιάλι, Μπανάι (85' Σπηλιόπουλος), Μαστρογιάννης, Βλάχος (78' Μπονές).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς (70' Λάμπρου), Χουσεΐν, Βαγγέλη (70' Κριεμάδι), Πώχος, Παντελιάς, Βίλα, Μαρινάκης, Μαραγκός (65' Απέργης), Μεντί, Γιαχάεβ, Σεΐτι.