×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Χόρευε» στη βροχή ο Κεραυνός Κερατέας!

«Χόρευε» στη βροχή ο Κεραυνός Κερατέας!

Ανώτερη η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, επικράτησε 4-2 του Νικολακάκη και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα

από
στις 27/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4-2

Ούτε από κούραση, ούτε από δύσκολες καιρικές συνθήκες, ούτε από δυνατούς αντιπάλους καταλαβαίνει ο Κεραυνός! Λίγες ημέρες μετά τα 120 λεπτά του Κυπέλλου και την πρόκριση στα Γλυκά Νερά, οι Κερατιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν 4-2 του Νικολακάκη για την 11η αγωνιστική, επιστρέφοντας στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε πιο έξυπνα και δίκαια πήρε τη νίκη στο κυριακάτικο (27/11) παιχνίδι που διεξήχθη υπό βροχή. Ο Νικολακάκης, ο οποίος προερχόταν και εκείνος από ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα (έχασε στην παράταση από την ΑΠΕΛ), παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και αντιμετώπισε προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, έχοντας πολλά κενά.

Το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο ήταν ισορροπημένο με δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα. Ο Κεραυνός μετά το 20' ανέβασε κάπως την απόδοση του, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 32'. Ήταν ένα παράλληλο γύρισμα του Γκόντζου, ο Πιτσούνης έκανε λάθος και ο Μπρότσι από κοντά με πλασέ νίκησε τον Κολιάκη. Λίγο αργότερα οι Κερατιώτες είχαν καλή στιγμή με σουτ του διακριθέντα Νταή και εν τέλει πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 44', όταν από κόρνερ ο Σότα πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 2-0! Δευτερόλεπτα μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για τρίτο γκολ, με γύρισμα του Ντε Ντέους, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Νικολακάκης μείωσε σε 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Εγιουρούμ πλάσαρε αρχικά στο δοκάρι και ο Κουμουλίδης που πήρε το ριμπάουντ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε και απέκτησε γρήγορο ρυθμό. Ο Κεραυνός έδειξε πιο δεμένη ομάδα, είχε πλάνο στο παιχνίδι του και βρίσκοντας συνεχώς χώρους έφτασε στο 4-2. Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γρήγορο γκολ που ήρθε στο 53' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκόντζου για το 3-1. Το πέναλτι κέρδισε ο Ντε Ντέους για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Ο Νικολακάκης ρίσκαρε από εκεί και πέρα και χάθηκαν ευκαιρίες κυρίως από πλευράς του Κεραυνού που έβρισκε χώρους στην κόντρα.

Κορυφαία στιγμή ήταν εκείνη του Γκόντζου, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς, ενώ ο Νικολακάκης απείλησε με σουτ του Κοτσώνη στο 74' όπου μπλόκαρε ο Χαντζάρας. Στο 80' οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μπαίνουν εκ νέου στο ματς όταν μείωσαν με κοντινό πλασέ του Πιτσούνη, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντε Ντέους με υπέροχη προσπάθεια (πέρασε στο ένας με έναν τον αντίπαλο αμυντικό) και άψογο πλασέ σφράγισε τη νίκη του Κεραυνού, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Στο 93' είχε δοκάρι ο Κεραυνός με χτύπημα κόρνερ του Γκόντζου.

***Διακριθέντες για τον Κεραυνό οι Γκόντζος, Μπρότσι, Νταής και Βαγγέλη ***Παρών στο γήπεδο η διοίκηση του Κεραυνού υπό τον πρόεδρο και Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ο οποίος παρακολούθησε το ματς μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αδάμη ***Παρών και ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟ Νικολακάκη, Θανάσης Νικολακάκης, ο οποίος είδε το παιχνίδι μαζί με τον α' αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλη Καραμολέγκο ***Παράπονα από τον Νικολακάκη για τη διαιτησία, για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Κεραυνό κι όχι μόνο...

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Τσαλίκογλου, Σόφιας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα, Ξένος, Κακαράς, Βαγγέλη, Ντε Ντέους (85' Μουσαράι), Μπρότσι (90' Κίτσος), Νταής (72' Μαγγανάς), Γκόντζος.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Θεοδωρής, Παπαδόπουλος, Πιτσούνης, Σταύρου, Μιχαηλίδης (65' Σοφιάνοφ), Καλέρης, Εγιουρούμ, Κουμουλίδης (72' Κοτσώνης), Καραγιαννίδης (52' Νταγιάντας).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 20:41