×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άλλη κλάση η Άνοιξη...

Άλλη κλάση η Άνοιξη...

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου ξεπέρασε εύκολα (4-0) το εμπόδιο της Δόξας Ποντίων και πανηγύρισε 8η σερί νίκη

από
στις 03/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΝΟΙΞΗ - ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. 4-0

Την 8η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε το Σάββατο (3/12) η πρωτοπόρος και ασταμάτητη Άνοιξη. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησε 4-0 της Δόξας Ποντιων και αύξησε τη διαφορά από τον Παθιακάκη που ακολουθεί στο +9. Η σημερινή αναμέτρηση δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με δεδομένο πως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.

Παρ' όλα αυτά, οι Πόντιοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο της Άνοιξης, έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες και μάλιστα σε δύο-τρεις περιπτώσεις απείλησαν κι όλας, βάζοντας κάτω την μπάλα!

Βέβαια, η υπεροχή της Άνοιξης ήταν ολική με τους γηπεδούχους να παίζουν κατά διαστήματα και όμορφο ποδόσφαιρο. Σημαντικό στοιχείο, δε, για τους γηπεδούχους είναι πως κράτησαν το μηδέν στην άμυνα για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι. Τον χορό των γκολ για τους «πράσινους» άνοιξε ο Δρακόπουλος με κεφαλιά, από σέντρα πάρε-βάλε του Νικήτα Αθανασόπουλου, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 21' ο Κώστας Τσεβάς, μετά από νέα ασίστ του Νικήτα Αθανασόπουλου.

Ο Αθανασόπυολος στο 51' μετατράπηκε από δημιουργός σε εκτελεστής και με δυνατό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 3-0 (είχε προηγηθεί όμορφος ομαδικός συνδυασμός), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67' με καρφωτή κεφαλιά ο Δρακόπουλος (δεύτερο προσωπικό τέρμα), από εκτέλεση κόρνερ.

***Διακριθέντες για την Άνοιξη οι Δρακόπουλος, Νικήτας Αθανασόπουλος, Δρόσος και Κυριάκης ***Καλή η διαιτησία του Τριγάζη και των βοηθών Πολυχρονιάδη-Κολουχέρη

Διαιτητές: Τριγάζης, Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Αθανασόπουλος Ι., Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Αθανασόπουλος Ειρ., Δρακόπουλος, Θεοδώρου (76' Γεωργούσης), Αθανασόπουλος Νικ. (78' Λαγαστής), Δαρζέντας (73' Οσμανάι), Τσεβάς.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (51' Χριστιανίδης), Ρούντος, Αθανασέλος, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης (61' Βλαντόιου), Βενετικίδης, Σονίδης (65' Παπαγεωργίου).